6 tips που ακολούθησε η Dakota Johnson για να φτιάξει το κορμί της για το «Fifty Shades Freed»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
6 tips που ακολούθησε η Dakota Johnson για να φτιάξει το κορμί της για το «Fifty Shades Freed»

Λίγο πολύ μπορείς να φανταστείς

Πως θα συμπεριφερόσουν στο κορμί σου, εάν ήξερες πως επί πέντε συνεχόμενους μήνες θα έκανες γυρίσματα για μια ταινία, η οποία θα περιλάμβανε super sexy και γυμνές σκηνές; Μπορεί να έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που είδαμε το τρίτο και τελευταίο μέρος του Fifty Shades of Grey, όμως η Dakota Johnson πέρασε πολλές ώρες γυμναστικής και προπόνησης για να φτιάξει το κορμί της.

#1. Αρχικά θα πρέπει να σου πούμε, πως ξεκίνησε να προπονείτε από το 2016 για την ταινία του 2018. To Fifty Shades Darker (που βγήκε το 2017) και το Fifty Shades Freed κινηματογραφήθηκαν διαδοχικά στο ξεκίνημα του Φεβρουάριου του 2016. Χρειάστηκαν πέντε συνεχείς μήνες γυρισμάτων επί πέντε ημέρες την εβδομάδα στο Βανκούβερ, με τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Γαλλία, για να ολοκληρωθεί το έργο.

#2. Η Dakota γυμναζόταν περίπου πέντε ημέρες την εβδομάδα για 30 έως 60 λεπτά. «Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών των γυρισμάτων, είχαμε μπει πιο επιθετικά, αλλά αργότερα, το περιορίσαμε σε μόλις 30 λεπτά», λέει η Ramona η personal trainer της.

fifty

#3. Η Dakota έκανε διαφορετικές κινήσεις κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. «Όταν κάνεις τις ίδιες ασκήσεις όλη την ώρα, αρχίζεις να χτίζεις μυϊκό όγκο», αναφέρει η Ramona. «Ο στόχος μας ήταν να τονίσουμε τους μύες της, έτσι την εκπαιδεύσαμε με διάφορους τρόπους».

Δες και αυτό: Μία άσκηση και 3 σετ για ένα καλλίγραμμο κορμί! Δεν αξίζει να το δοκιμάσεις;

#4. Τα βάρη αστραγάλων διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στην εκπαίδευση της 28χρονης ηθοποιού. «Κατά τη διάρκεια των περισσότερων προπονήσεων, κάναμε πολλές κινήσεις ξαπλωμένες φορώντας τα βάρη των αστραγάλων για να αυξήσουμε την ένταση».

#5. Όσον αφορά στο φαγητό της, το είχε κανονίσει με μία ειδική υπηρεσία. «Δεν παρακολούθησα το μέρος του φαγητού», αναφέρει αρχικά η προπονήτρια της και συνεχίζει: «Το κανόνισε με έναν σεφ στο Βανκούβερ, ο οποίος έφτιαχνε τα γεύματα της που περιλάμβαναν άπαχο κρέας, κινόα και λαχανικά. Ήταν επίσης μεγάλη fan των χυμών. Μόλις βρήκε τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να τρώει, τον υιοθέτησε για αρκετούς μήνες».

#6. Η Dakota μιλούσε πολύ λίγο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι μιλούν συνεχώς με τους εκπαιδευτές τους, αυτό δεν συνέβαινε για την ηθοποιό και τη Ραμόνα. «Είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας και το σέβομαι, έτσι μιλούσαμε πολύ λίγο. Αν και τα γυρίσματα ήταν δύσκολα, δεν μου παραπονέθηκε ποτέ».

Διάβασε ακόμη: Αυτή είναι η μόνη άσκηση που πρέπει να κάνεις για να γυμνάσεις τα χέρια & τα πόδια σου