Αυτή είναι η μόνη άσκηση που πρέπει να κάνεις για να γυμνάσεις τα χέρια & τα πόδια σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η μόνη άσκηση που πρέπει να κάνεις για να γυμνάσεις τα χέρια & τα πόδια σου

Και μπορείς να την κάνεις παντού

Εάν έχεις εξαντλήσει όλα τα είδη γυμναστικής και δεν βρίσκεις αυτή τη μία και μοναδική άσκηση που θα σε κάνει να γυμνάσεις χέρια και πόδια μαζί, μην στεναχωριέσαι. Εμείς είμαστε εδώ για σένα με μία σούπερ εύκολη και απλή άσκηση που θα σε κάνει σε χρόνο dt πιο fit από ποτέ.

Είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς και δεν θα κουραστείς καθόλου για να την κάνεις. Δεν θα χρειαστεί πολλές επαναλήψεις για να «δουλέψει», θα νιώσεις σχεδόν αμέσως τη διαφορά και το καλύτερο; Μπορείς να την κάνεις παντού!

Να τι πρέπει να κάνεις:

Κάθισε στο έδαφος με τα γόνατά σου λυγισμένα, τα χέρια σου 5εκ. πίσω σου και τα δάχτυλά σου στραμμένα μακριά από το σώμα σου. Εάν νιώθεις πάρα πολύ βάρος στους καρπούς σου, στρέψε ελαφρά τα δάχτυλά σου προς τα έξω στις πλευρές του σώματός σου. Σήκωσε τους γοφούς σου 5-7εκ. από το έδαφος.

Δες ακόμη: 4 αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου για να χάσεις λίπος από το πρόσωπο

Βάλε το δεξί σου πόδι προς τα εμπρός, ενώ ταυτόχρονα μετακινείς το αριστερό σου χέρι προς τα εμπρός. Στη συνέχεια, επανάλαβε την αντίθετη πλευρά. Επικεντρώσου στην τελειοποίηση της αντίπλευρης κίνησης (μετακινώντας ταυτόχρονα τα μέρη του σώματος αλλά αντίθετα).

ezgif.com resize

Συνέχισε να περπατάς για συνολικά 10 επαναλήψεις ή 15 μέτρα. Για να εξελίξεις την άσκηση, περπάτα προς τα εμπρός για 10 επαναλήψεις και στη συνέχεια κάνε το ίδιο προς τα πίσω για άλλες 10 επαναλήψεις, στοχεύοντας τους τρικέφαλους σου.

Διάβασε ακόμη: Κορμί για παραλία σε μόλις 10 λεπτά; Γίνεται!