Θες τους κοιλιακούς της Κατερίνας Καινούργιου; Δες πώς τους απέκτησε

Θες τους κοιλιακούς της Κατερίνας Καινούργιου; Δες πώς τους απέκτησε

Ποια άσκηση κοιλιακών ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο φρέσκιες παρουσίες στον χώρο της showbiz και της παρουσίασης. Είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση, και αν το πρωί δε τη βλέπεις στην εκπομπή της, μπορείς να την χορτάσεις μπαίνοντας στο Instagram account της.

Οι φωτογραφίες της είναι μία προς μία υπέροχες, και πραγματικά δεν μπορείς να βρεις ούτε ένα ψεγάδι επάνω της. Η Κατερίνα έχει επίσης κι ένα φανταστικό κορμί, το οποίο καθόμαστε συχνά και χαζεύουμε, δίνοντας πάντα περισσότερη έμφαση στους κοιλιακούς της.

Και μιας και το αναφέραμε έχει τύχει να δεις πρόσφατα τους κοιλιακούς της Κατερίνας; Είναι πραγματικά «απίστευτοι» και τόσο σμιλεμένοι που μας άφησαν άφωνες. Οκ, ναι ζηλέψαμε και λίγο γιατί καλοκαίρι έρχεται και θα αρχίσουμε κι εμείς σιγά σιγά να φοράμε τα κοντά μας.



Αν θες να μάθεις πως διατηρεί η Κατερίνα τους κοιλιακούς αυτούς πάντως, αρκεί να δεις το βίντεο που ακολουθεί. Η ξανθιά παρουσιάστρια την ιδρώνει τη φανέλα και μας δείχνει ακριβώς την άσκηση που της χαρίζει καλλίγραμμους κοιλιακούς.

Φτάνει μόνο να πατήσεις το play και να το δεις.