Flyboard:Το νέο trend στη γυμναστική που πρέπει να δοκιμάσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Flyboard:Το νέο trend στη γυμναστική που πρέπει να δοκιμάσεις

Τι λες, δεν αξίζει;

Η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες έχει ανέβει επικίνδυνα και παρά το γεγονός πως οι μετεωρολόγοι μιλούν για βροχές το Σαββατοκύριακο, δεν μπορούμε παρά να δοκιμάσουμε να κάνουμε εξωτερική άσκηση. Ναι, οκ δεν είναι η πρώτη φορά, το έχουμε ξανακάνει, και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει είναι ζωτικής σημασίας να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά γίνεται σε θάλασσα.

Αν λοιπόν σκεφτόσουν να αλλάξεις τις ασχολίες σου και να ξεκινήσεις κάποιο θαλάσσιο ενδεχομένως σπορ, τότε μάλλον σου βρήκαμε το ιδανικό. Και γιατί λέμε ιδανικό; Γιατί και θα σε διασκεδάσει, και θα σε γυμνάσει. Το Flyboard είναι η εντυπωσιακή διασκεδαστική εμπειρία που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα έχει τη δυνατότητα να γυμνάζει το σώμα σου όσο εσύ βρίσκεσαι πάνω από τη θάλασσα.

Το νέο αυτό trend που μπορείς να το εκλάβεις τόσο σαν χόμπι, όσο και σαν έναν νέο τρόπο εκγύμνασης μας τον σύστησαν μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου, όπου και είδαμε το σχετικό ρεπορτάζ. Το flyboard το είχαμε ακούσει ξανά στο παρελθόν, όμως δεν είχαμε δώσει τη δέουσα σημασία και προσοχή, μέχρι που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο.

Φαίνεται να είναι εύκολο στην εκμάθηση και πολύ αποτελεσματικό στην εκγύμναση του σώματός σου, αφού όσο βρίσκεσαι έξω από το νερό και κάνεις το συγκεκριμένο σπορ γυμνάζεις το σώμα σου όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Ένα play στο βίντεο που ακολουθεί είναι αρκετό για να μάθεις τι είναι το flyboard, και γιατί όχι να το κάνεις κιόλας.