Η Σπυροπούλου μας έδειξε ποιες ασκήσεις κάνει για να γυμνάσει την κοιλιά της

Η Σπυροπούλου μας έδειξε ποιες ασκήσεις κάνει για να γυμνάσει την κοιλιά της

Η παρουσιάστρια δεν σταματά να προπονείται

Αν υπάρχει ένα κορίτσι που γυμνάζεται καθημερινά και μας το δείχνει, είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια ειδικά μέσα στην καραντίνα μεταμόρφωσε το σπίτι της σε γυμναστήριο και την είδαμε να κάνει από βάρη και πιλάτες μέχρι τραμπολίνο και τρέξιμο στον δρόμο.

Μόλις η καραντίνα τελείωσε, η Κωνσταντίνα βρέθηκε και πάλι στο γυμναστήριο και γενικά αξιοποιεί κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της για να γυμνάζεται.

Μέσα στον Μάρτιο μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε φροντίζει να αποκαλύψει και πόσα κιλά ζυγίζει σε διαδικτυακό της φαν, τονίζοντας πως είναι πια 62 κιλά.

Αυτό το διάστημα η Σπυροπούλου κάνει γυμναστική με τον προσωπικό της προπονητή και φροντίζει να μας δείχνει στιγμές από την προπονησή της.

Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα μας έδειξε το πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης κοιλιακών που κάνει και οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν εύκολα κι από εσένα στο σπίτι, στην παραλία, όπου κι αν βρίσκεσαι.



Όσο για την διατροφή της, η Σπυροπούλου αποφεύγει τις ακραίες δίαιτες πείνας και φροντίζει να τρέφεται ισορροπημένα με πολλά ενδιάμεσα σνακ.