Πώς με ένα καλσόν μπορείς να κάνεις σύσφιξη στο σώμα σου;

Πώς με ένα καλσόν μπορείς να κάνεις σύσφιξη στο σώμα σου;

Η εναλλακτική άσκηση που θα σε εντυπωσιάσει.

Από τότε που μπήκαμε σε καθεστώς lockdown και καραντίνας έχουμε ξεχάσει τι θα πει η φράση «πάω γυμναστήριο». Έχουμε ξεχάσει πως είναι ο χώρος αυτός και ακόμη και όταν περνάμε έξω από το γυμναστήριο της γειτονιάς μας, μας πιάνει μια θλίψη και μια στεναχώρια. Η υπαίθρια άσκηση όταν ο καιρός είναι καλός έχει γίνει η νέα μας συνήθεια, και όταν το κρύο είναι πολύ, τότε γυμναζόμαστε στο σπίτι.

Στο YouTube θα βρεις άπειρα βίντεο γυμναστικής για να γυμνάσεις εύκολα και γρήγορα όποια μυϊκή ομάδα εσύ θέλεις, για σύσφιξη και για απώλεια βάρους. Η γυμναστική βέβαια γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν δεν έχεις όργανα γυμναστικής στο σπίτι και χρησιμοποιείς διάφορα αντικείμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Έχουμε δει για παράδειγμα να γυμνάζεσαι πολύ εύκολα και να κάνεις καθίσματα με το τηγάνι της κουζίνας. Ακούγεται αστείο, όμως βοηθά πολύ. Τώρα υπάρχει ακόμη ένα αντικείμενο ή αξεσουάρ που μπορεί να σε βοηθήσει στο γυμναστείς και να κάνεις εναλλακτικές ασκήσεις σύσφιξης.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ένα καλσόν. Ναι ναι καλά διαβάζεις. Το καλσόν μπορεί να γίνει ο καλύτερος σου φίλος και να αντικαταστήσει επάξια το λάστιχο που ενδεχομένως δεν έχεις. Όσο πιο χοντρό το καλσόν που χρησιμοποιείς, τόσο πιο μεγάλη η αντίσταση που επιτυγχάνεται.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί και που είδαμε στην Φωλιά των Κου Κου, πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καλσόν για να γυμνάσεις και να σφίξεις γλουτούς και κάτω κοιλιακούς.