Εύκολες ασκήσεις για να σμιλεύσεις την περιοχή του στήθους χωρίς όργανα

Νατάσσα Σχοινά
Εύκολες ασκήσεις για να σμιλεύσεις την περιοχή του στήθους χωρίς όργανα

Δε χρειάζεσαι πάντα βάρη για να γυμναστείς.

Το σαββατοκύριακο πέρασε και, μπορεί ο καιρός να μη βρίσκεται στα καλύτερά του, όμως, την παραλία ούτως ή άλλως σκέφτεσαι να την τιμήσεις. Λίγη συννεφιά δε χρειάζεται να καταστρέψει τελείως την εκδρομή σου. Τόσο καιρό την περίμενες, άλλωστε.

Γυμναστική για παραλία

Στο ενδιάμεσο όλων αυτών, βρίσκεσαι και σε ένα mood γυμναστικής για να σμιλεύσεις τις περιοχές του σώματος που επιθυμείς. Ακολουθείς πρόγραμμα ασκήσεων, τακτικά ώστε να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Χαλάρωση στα μπράτσα; 4 ασκήσεις για να τα γυμνάσεις άψογα

Έχεις τακτοποιήσει το θέμα των γλουτών, γυμνάζεις και τα μπράτσα και τώρα σκέφτεσαι την επόμενη περιοχή που θα βρεθεί στο στόχαστρό σου.

Η περιοχή του στήθους

Τις προάλλες, μιλούσα με μία φίλη σχετικά με την περιοχή του στήθους. Εκείνη βρίσκεται στη φάση που θέλει να κάνει καθημερινά μερικές ασκήσεις που θα βοηθήσουν την περιοχή. Φορώντας μπικίνι, κυρίως, ανήκει στις top περιοχές του σώματος που αναδεικνύονται.




Αν νιώθεις κι εσύ αντίστοιχα και θες μερικές ασκήσεις που να μπορούν να σμιλεύσουν και να σφίξουν την περιοχή του στήθους, worry no more!

Χάσε βάρος απλώς περπατώντας 30 λεπτά κάθε μέρα

Το βίντεο της Sanne Vander στο YouTube σού δείχνει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, χωρίς όργανα και από τη βολή του σπιτιού σου.