Θέλεις αντοχή; Με τις ασκήσεις της Scarlett Johansson θα το πετύχεις

Μαρία Ροδίτη
Θέλεις αντοχή; Με τις ασκήσεις της Scarlett Johansson θα το πετύχεις

Η 37χρονη ηθοποιός ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που τη διατηρεί fit, με αντοχή και ενέργεια όλη μέρα. Σε αυτό, φυσικά, παίζει ρόλο και η διατροφή της.

Μπορεί να έχει βιώσει δύο εγκυμοσύνες και να είναι μαμά δύο παιδιών, όμως η Scarlett Johansson έχει καταφέρει να διατηρεί μια πολύ κομψή σιλουέτα. Η 37χρονη ηθοποιός διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και αυτό -δεν ξέρουμε αν είναι γονίδιο- είναι όμως αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής.

Όχι, η Scarlett Johansson δεν κάνει ακρότητες στη διατροφή και τη γυμναστική της. Είναι, όμως, τακτική στο πρόγραμμά της ώστε να καταφέρνει να είναι fit, να έχει αντοχή, αλλά και ενέργεια κάθε μέρα.

courteney cox fitness

Η Courteney Cox λατρεύει τη γυμναστική! Τι ασκήσεις κάνει και τι τρώει για να παραμένει fit

Τα fitness μυστικά της Scarlett Johansson

#1 Κάνει διαφορετικά είδη γυμναστικής

Η Scarlett Johansson δεν επιλέγει μόνο ένα είδος γυμναστικής, αλλά το πρόγραμμά της έχει εναλλαγές. Άλλες φορές κάνει ποδήλατο, άλλες yoga και άλλες βάρη.

#2 Ξεκινά τη μέρα της στο γυμναστήριο ακόμα κι αν έχει γυρίσματα

Η 37χρονη ηθοποιός ξεκινά τη μέρα της με προπόνηση στο γυμναστήριο. Και αυτό συμβαίνει και όταν έχει απαιτητικά γυρίσματα για κάποια ταινία. Ωστόσο, δεν πιέζει τον εαυτό της. Δεν είναι όλες τις μέρες έντονη η προπόνησή της, αλλά επιλέγει μερικές φορές να κάνει πιο χαλαρή γυμναστική ώστε να υπάρχει μια ισορροπία.



#3 Κάνει προπόνηση ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ρόλου

Η Scarlett μπορεί να χρειάζεται να είναι πιο μυώδης για έναν ρόλο ή πιο στεγνή για κάποιον άλλο. Με αυτό το κριτήριο, λοιπόν, προσαρμόζει και τις προπονήσεις της.

#4 Κάνει supersets

Η συγκεκριμένη μέθοδος προπόνησης περιλαμβάνει σετ δύο συνεχών ασκήσεων μεταξύ των οποίων δεν υπάρχει διάλειμμα. Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες – τα supersets κοινής μυϊκής ομάδας και τα supersets ανταγωνιστών μυϊκών ομάδων.

Διατροφή και ύπνος

#1 Η διατροφή είναι βασικό κομμάτι της σιλουέτας της Scarlett Johansson

Καθημερινός στόχος της Scarlett Johansson είναι να καταναλώνει αρκετή πρωτεΐνη και ποιοτικές πηγές υδατανθράκων και λίπους. Όχι μόνο για να διατηρείται σε φόρμα, αλλά και για να έχει ενέργεια να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της δουλειάς, του σπιτιού και των παιδιών της.


https://www.instagram.com/p/CacWehUrBiz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#2 Δίνει σημασία στον ύπνο και στο άγχος

Τη Scarlett Johansson δεν την ενδιαφέρει η ποσότητα του ύπνου όσο η ποιότητα. Να κοιμάται καθημερινά καλά για να είναι μέσα και έξω καλά. Όσο για το άγχος; Συχνά πυκνά κάνει μασάζ, σάουνα ή βόλτες για να χαλαρώνει από οτιδήποτε την πιέζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ