Ζηλεύεις τα οπίσθια της Pippa Middleton; Δες το 30' πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

Ζηλεύεις τα οπίσθια της Pippa Middleton; Δες το 30' πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

Τριάντα λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις το σώμα της βασιλικής κουνιάδας!

1414101847485 wps 22 pippa graphic jpg

Ήταν τα γυμνασμένα οπίσθιά της που καθήλωσαν τον βρετανικό λαό (και όχι μόνο) μπροστά στις τηλεόρασεις την ημέρα του γάμου της αδελφής της! Η Pippa Middleton, η μικρή αδελφή της Δούκισσας του Cambridge και κουνιάδα του πρίγκιπα William αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό που όλες οι γυναίκες θέλουμε να ξέρουμε. Πώς διατηρεί τέτοια σιλουέτα η διάσημη αγγλίδα στα 30 της;

Η απάντηση ήρθε από την ίδια, αποκαλύπτοντας ένα 30' γυμναστικό πρόγραμμα για όλο το σώμα το οποίο ακουλουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η όμορφη βρετανή εργένισσα αποκάλυψε τη γυμναστική της ρουτίνα στη μηνιαία στήλη που έχει στο Waitrose Weekeng Magazine στην οποία συχνά αναφέρεται στις διατροφικές της συνήθειες. Η μικρότερη της οικογένειας Middleton υπογραμμίζει την σπουδαιότητα των βασικών ασκήσεων – καθίσματα, push ups- τα οποία όπως λέει είναι γρήγοροι και αποτελεσμάτικοί τρόπου για τόνωση σε όλο το σώμα. Κάντε λοιπόν και εσείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδας και θα δείτε διαφορά. Κάθε άσκηση χρειάζεται δύο λεπτά και η Pippa προτείνει διάλειμμα 30'' ανάμεσα σε κάθε κίνηση και δύο λεπτών μετά το τέλος κάθε άσκησης.

Για εσάς λοιπόν που ονειρεύεστε οπίσθια όπως της Pippa δείτε την απεικόνιση των ασκήσεων για να τις κάνετε σπίτι σας.



Διαβάστε ακόμη:

Για πολλά γέλια! Η απάντηση της Renee Zellweger στα επικριτικά σχόλια για το πρόσωπό της