Αποκτήστε τέλεια γραμμωμένα χέρια με τις παρακάτω απλές ασκήσεις!

Ερμιόνη Σαρρή
Αποκτήστε τέλεια γραμμωμένα χέρια με τις παρακάτω απλές ασκήσεις!

Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας χαρίσουν τέλεια χέρια σε συνδυασμό με μία ακαταμάχητη... πλάτη

Οι περισσότερες από εμάς κάνουμε focus σε κοιλιά και γλουτούς. Θέλουμε να εξολοθρέψουμε τα παχάκια από το σημείο αυτό και δε δίνουμε και τόση προσοχή στα υπόλοιπα μέρη του κορμιού μας. Τα χέρια μας όμως είναι και αυτά εξίσου σημαντικά. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε πως δεν αργεί και πολύ ο καιρός που θα αναγκαστείτε να φορέσετε τα αμάνικα τοπ σας για να αποκτήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό και σέξι λουκ σας. Και τώρα όμως τα κοντομάνικα συνοδεύουν πολλές από τις βραδινές σας εμφανίσεις και τα μπράτσα σας πρέπει να είναι... τέλεια.

Δείτε τις 3 ασκήσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε ακόμη και στο σπίτι και πείτε «αντίο» στα αντιαισθητικά μπρατσάκια.

Άσκηση 1

Σταθείτε όρθια με τα γόνατα λυγισμένα και τον κορμό σας να γέρνει λίγο προς τα εμπρός. Κρατήστε στο κάθε σας χέρι από ένα βαράκι (ή μπουκαλάκι με νερό) και λυγίστε το δεξί σας αγκώνα μέχρι το βαράκι να έρθει δίπλα στο πλευρό σας. Από τη θέση αυτή, πηγαίνετε το βαράκι σας προς τα πίσω μέχρι να ισιώσει το χέρι σας και κάντε 5 μικρές πιέσεις (ροκανίσματα) από το ύψος αυτό. Επιστρέψτε το χέρι σας στην αρχική του θέση και κάντε 12 με 15 επαναλήψεις. Έπειτα αλλάξτε χέρι και επαναλάβετε το ίδιο.

Άσκηση 2

Ξαπλώνετε κάτω και τεντώνετε τα χέρια σας προς τα έξω στο ύψος των ώμων. Οι παλάμες πρέπει να είναι στραμμένες στο πάτωμα (σχηματίζετε ένα Τ). Τραβάτε τις ωμοπλάτες σας και σηκώνετε τα χέρια, τα πόδια , και το στήθος ταυτόχρονα από το πάτωμα. Φέρνετε τα χέρια σας προς τα εμπρός, τα ενώνετε και ύστερα τα επαναφέρετε στην αρχική τους θέση. Κάνετε 3 σετ των 12 με 15 επαναλήψεων.

Άσκηση 3

Σταθείτε όρθια με τα πόδια σας ενωμένα και τα χέρια στο πλάι. Λυγίστε ελάχιστα τα γόνατά σας και ακουμπήστε τις παλάμες σας στο έδαφος. Από τη θέση αυτή, ξεκινήστε να περπατάτε με τα χέρια, αφήνοντας τα πόδια σας καλά κολλημένα στο έδαφος. Μόλις φτάσετε στη θέση των push ups, κάνετε 5-6 κάμψεις και επιστρέψτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στην αρχική σας θέση. Κάνετε 10 επαναλήψεις.

Διαβάστε ακόμα:

Έχετε μόνο 10 λεπτά; Και όμως μπορείτε να «χτίσετε» το τέλειο κορμί

Επίπεδη κοιλιά με kick boxing: Προτιμήστε το για το άθλημα της νέας χρονιάς