«Χτίσε»το σώμα σου με κλασικό χορό (δηλαδή ξαναβάλε τις πουέντ σου)!

«Χτίσε»το σώμα σου με κλασικό χορό (δηλαδή ξαναβάλε τις πουέντ σου)!

Γιατί να επιλέγεις μόνο το γυμναστήριο;

Σου ταιριάζει; Μπορεί να το έχεις συνδυάσει με το δημοτικό, τότε που η μαμά σε έντυνε μπαλαρίνα αλλά να ξέρεις ότι απευθύνεται και σε μεγαλύτερα κορίτσια. Αν το ξεκινάς βέβαια για πρώτη φορά στις αρχές θα ζοριστείς λιγάκι αφού πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό χορό.
Πού θα σε βοηθήσει; Ο κλασικός χορός πραγματικά γυμνάζει κάθε σημείο του σώματος ακόμα και τα δάχτυλα.
Αν δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση μπορείς να ξεκινήσεις κλασικό χορό γιατί αυτός ο χορός δουλεύει και τους μυς αλλά ταυτόχρονα βελτιώνει την συνολική εικόνα της φυσική σου κατάστασης.
Πόσο άμεσα θα δεις τα αποτελέσματα; Επειδή απαιτεί σκληρή εκγύμναση του σώματος, τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο άμεσα σε σχέση με τον μοντέρνο. Αν καταφέρνεις να κάνεις 3 – 4 φορές την εβδομάδα τότε σε λιγότερο από μήνα θα δεις την αλλαγή.
Αν ξεκινήσεις χορό πρέπει να ξεκινήσεις και γυμναστήριο; Μόνο αν έχεις επαγγελματικές βλέψεις. Διαφορετικά το μπαλέτο καλύπτει την φυσική σου κατάσταση σε μεγάλο βαθμό.

Πού αλλού θα σε βοηθήσει; Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη μέση, όπως για παράδειγμα μία απλή λόρδωση, τότε με το μπαλέτο θα το αντιμετωπίσεις γιατί σου μαθαίνει να στέκεσαι σωστά, όχι μόνο όταν χορεύεις αλλά και στην καθημερινότητα σου. Επίσης σου μαθαίνει να έχεις πειθαρχία ως προσωπικότητα και ακόμη σε κάνει περισσότερο κοινωνικό.

Διαβάστε ακόμη:

Ιδρώνεις στο γυμναστήριο και τα κιλά δεν πέφτουν; Έχουμε απάντηση!