Τα αγαπημένα μοντέλα της Vogue αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για ένα αψεγάδιαστο κορμί!

Ερμιόνη Σαρρή
Τα αγαπημένα μοντέλα της Vogue αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για ένα αψεγάδιαστο κορμί!

Διαλέξτε τον τύπο που σας αρέσει και βάλτε... αθλητικά

Τα κορίτσια που σίγουρα αν ανοίξεις την τσάντα τους θα βρεις ένα σακουλάκι με κράκερς για σνακ και εκεί καταλαβαίνεις, πως το τέλειο σώμα θέλει θυσίες. Τρέχουν από το ένα casting στο άλλο και γενικώς προσέχουν τη διατροφή τους. Ιδιαιτέρα μέρες σαν και αυτές που οι εβδομάδες μόδας είναι στα φόρτε τους, τα κορίτσια προσπαθούν να είναι σε καλή φόρμα για να εντυπωσιάσουν.

Δείτε, λοιπόν, πώς διατηρούν τα καλλίγραμμα κορμιά τους τόσο εντυπωσιακά και πάρτε μερικές ιδέες ή ακόμη καλύτερα... αντιγράψτε τις.

Η Amanda Murphy αγαπάει αρκετά τη γυμναστική (δεν αμφιβάλλαμε κιόλας) και για αυτό επισκέπτεται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα το γυμναστήριο. Προτιμάει τα βάρη και τις καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις. Αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για να κάψει θερμίδες και ταυτόχρονα να γραμμώσει τους μύες της. Και φυσικά για τις ημέρες που απουσιάζει σε κάποιο ταξίδι, η Amanda έχει πάντοτε στη βαλίτσα της το κλασσικό... σκοινάκι. Ναι ναι αυτό που παίζατε μικρές στην αυλή του σπιτιού σας. Μήπως τελικά να το ψάξετε στις παλιές κούτες με τα αναμνηστικά;

amanda-murphy-saskia-de-brauw-vogue-paris-october-2013-mario-sorrenti-11 02698

Η Ondria Hardin μπορεί να είναι εθισμένη στη σοκολάτα γάλατος και να βαριέται το γυμναστήριο (όλα ωραία μέχρι εδώ), αλλά δε χάνει ούτε ένα μάθημα... boxing. Στα κροσέ και τις κλωτσιές οφείλεται αυτό το θεσπέσιο κορμί και σας το προτείνει ανεπιφύλακτα. Με ένα μαγικό τρόπο το κορμί σας θα γυμναστεί και ταυτόχρονα όλη η ένταση θα φύγει από πάνω σας. Δεν ακούγεται και άσχημο πάντως!

6a01156ef01963970c0192aa79f6ab970d-800wi 87c20

Η Hanne Gaby Odiele αποτελεί το μοντέλο πρότυπο καθώς δε ντρέπεται να γευτεί το αγαπημένο της ντόνατς. Μετά βέβαια από τη γλυκιά αυτή αμαρτία, παίρνει τους δρόμους, αφού για αυτήν ωραίο κορμί σημαίνει... περπάτημα. Φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και βολτάρει σε γρήγορους ρυθμούς μέσα στην πόλη. Όταν πάλι ο καιρός δεν της επιτρέπει να βγει για το πρωινό της jogging, ξαπλώνει στο στρώμα και αφήνεται στα χέρια της δασκάλας της yoga. Με κρύο και με ζέστη, λοιπόν, η Hanny δε χάνει ποτέ την προπόνησή της. Μπράβο της πάντως!

03-valentines-day-indulgences-hanne-gaby-odiele 0ad22

Η Rianne van Rompaey ούτε τρέχει στο διάδρομο, ούτε και κάνει χιλιάδες ροκανίσματα. Το αγαπημένο της πρόγραμμα είναι το... step και δεν αφήνει μάθημα για μάθημα να πάει χαμένο. Το μαγικό αυτό σκαλάκι γυμνάζει γλουτούς και πόδια ενώ οι θερμίδες καίγονται σε χρόνο... dt! Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμη, αναζητήστε στο πρόγραμμα του γυμναστηρίου σας την ημέρα και την ώρα του...step.

2rgkm07 309b3

Διαβάστε ακόμα:

Θέλεις τις καμπύλες της Beyoncé; Δες live τις ασκήσεις που ακολουθεί καθημερινά

Και ποιος είπε πως οι Βραζιλιάνες είναι... καλύτερες; Τέλειοι γλουτοί στο άψε - σβήσε