Αυτό είναι το πιο απλό πράγμα που κάνει η Emily Ratajkowski κι έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το πιο απλό πράγμα που κάνει η Emily Ratajkowski κι έχει αυτό το κορμί

Ακολούθησε κι εσύ το παράδειγμα της

Η Emily Ratajkowski έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και καλλίγραμμα κορμιά στο Hollywood και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας απολύτως. Έχει ακριβώς τις ιδανικές αναλογίες ενός μοντέλου, οπότε δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο που έχει διαλέξει αυτόν τον επαγγελματικό προορισμό. Αναμενόμενο ήταν άλλωστε, με τέτοιο κορμί.

Και αν πιστεύεις πως η Emily λιώνει στο γυμναστήριο για να διατηρήσει αυτό το θεϊκό κορμί της, τότε πλανάσαι, γιατί η 26χρονη δεν περνάει ούτε απέξω. Ποιο είναι το μυστικό της για άψογο κορμί; Κάτι πολύ απλό και που θα έπρεπε ήδη να το κάνεις κι εσύ στον ελεύθερο χρόνο σου και αυτό δεν είναι άλλο από το περπάτημα.

https://www.instagram.com/p/

Όσο και αν δεν το πιστεύεις η «θεά» Emily έχει χτίσει αυτό το άψογο κορμί μόνο με περπάτημα. Και φυσικά δεν εννοούμε να περπατήσεις μέχρι το supermarket και να γυρίσεις ξανά σπίτι, αλλά να είναι μία κάποια σεβαστή απόσταση. Η ίδια μάλιστα έχει πει χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι και πολύ φαν του γυμναστηρίου είναι η αλήθεια. Μου αρέσει πολύ να είμαι έξω και να κάνω yoga, γι’ αυτό και κάνω και πολύ πεζοπορία στο Los Angeles. Επίσης υπάρχει ένα στούντιο yoga πολύ κοντά στο σπίτι μου, όπου πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα».

Τώρα λοιπόν που σου λύθηκε η απορία, μήπως να ακολουθούσες το παράδειγμα της;