Η Gigi Hadid σου αποκαλύπτει το μυστικό της για άψογο σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gigi Hadid σου αποκαλύπτει το μυστικό της για άψογο σώμα

Απέκτησε κι εσύ το σώμα της ακολουθώντας τη συμβουλή της

Τα τελευταία χρόνια η Gigi Hadid έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της showbiz, ενώ κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να χτίσει το δικό της όνομα στον χώρο του modelling. Είναι ήδη στο έμψυχο δυναμικό της Victoria’s Secret (πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε) και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Φυσικά όμως, αυτό στο οποίο θέλουμε περισσότερο να αναφερθούμε είναι στο θεϊκό αυτό κορμί της και να μάθουμε ποια είναι τα μυστικά της. «Έπαιζα βόλεϊ για δώδεκα χρόνια και έκανα ιππασία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», ανέφερε η Gigi σε συνέντευξη της στο PopSugar. Ποιο είναι το μυστικό της όμως για τη διατήρηση αυτού του κορμιού;

«Κάνω box κάθε μέρα για να διατηρούμε σε φόρμα, κάνω σωστή διατροφή αλλά έχω πάντα και μία free day που μπορώ να κάνω ό,τι θέλω (με μέτρο πάντα)», αναφέρει η μεγάλη Hadid. «Το boxing είναι υπέροχο για μένα, γιατί είναι το καινούργιο μου σπορ και είναι κάτι στο οποίο μπορώ και θέλω να γίνομαι καλύτερη».

b55b281d673e7c606386498d4fad9dfb

Κάπως έτσι λοιπόν διατηρεί αυτό το κορμί η Gigi και τώρα εξηγούνται πολλά. Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί της, τα πράγματα είναι απλά. Αγοράζεις ένα ζευγάρι γάντια, καινούργια κολάν και αθλητικά και είσαι πανέτοιμη. Μην χάνεις χρόνο!