Οι ασκήσεις που σμίλεψαν τη μέση της Kim Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι ασκήσεις που σμίλεψαν τη μέση της Kim Kardashian

Και είναι πιο fit από ποτέ

Εδώ και αρκετά χρόνια η Kim Kardashian και οι αδερφές της έχουν λανσάρει έναν δικό τους τύπο σώματος, ο οποίος πλέον έχει γίνει trend -αν θέλεις- και έχει ακολουθηθεί από πολλές γυναίκες. Ξέρεις λέμε γι’ αυτόν με τις πλούσιες καμπύλες και την λεπτεπίλεπτη μέση, όπως ακριβώς είναι η Kim Kardashian αυτήν την στιγμή. Και επειδή σίγουρα βρίσκεσαι σε αυτήν την φάση που έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο και διατροφή (γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά-σιγά), εμείς σου έχουμε τις ασκήσεις που κάνει η reality star για να σμιλέψει την μέση της -και όχι μόνο-.

Η 36χρονη reality star και η προπονήτρια της Melissa Alcantara, έχουν δουλέψει πολύ επάνω σε αυτό και όπως η ίδια μας λέει το κυριότερο που κάνει είναι πολύ έντονους κοιλιακούς. «Η προπονήτρια μου Melissa κι εγώ, κάνουμε πολύ έντονες ασκήσεις με κοιλιακούς και παρά το γεγονός πως είναι πολύ σκληρές, λατρεύω το αποτέλεσμα στο τέλος».

Η Kim πρόσφατα σε μία φωτογραφία της ανέφερε πως πλέον η μέση της είναι 60 εκατοστά (η ακριβώς ιδανική αναλογία) και παρακάτω σου έχουμε 3 ασκήσεις που κάνει για να τις αντιγράψεις κι εσύ.

  • Άσκηση για κάτω κοιλιακούς
    Πάρε το στρωματάκι σου και μόλις είσαι έτοιμη ξάπλωσε ανάσκελα πάνω σε αυτό. Βάλε τα χέρια σου κάτω από τους γλουτούς σου, άπλωσε τα πόδια σου και λύγισε ελαφρά τα γόνατά σου. Στη συνέχεια, σήκωσε τα πόδια σου στον αέρα, κάνοντας μια γωνία 90 μοιρών πριν φέρεις και πάλι τα πόδια σουπίσω στο έδαφος. Υ.Γ: Βεβαιώσου ότι τα πόδια σου δεν χτυπούν το έδαφος καθώς επιστρέφεις στην αρχική σου θέση. Κάνε τέσσερα σετ από 20 επαναλήψεις για αυτή την άσκηση.
  • Σανίδα (με μία παραλλαγή)
    Γι’ αυτήν την άσκηση πάρε θέση στο χαλάκι σου, σα να κάνεις push up. Πριν ξεκινήσεις βεβαιώσου ότι τα χέρια σου είναι ακριβώς κάτω από τους ώμους σου. Στη συνέχεια μείνε στην θέση αυτή για ένα λεπτό, ξεκουράσου για 30 δευτερόλεπτα και επανέλαβε. Η Melissa αναφέρει πως πρέπει να κάνεις την εν λόγω άσκηση για περίπου 4 λεπτά.
  • Κοιλιακούς με ρόδα
    Για αυτή την άσκηση, γονάτισε στο πάτωμα με την ρόδα κοιλιακών μπροστά σου, τοποθετώντας τα γόνατά σου και στις δύο πλευρές της ρόδας. Στη συνέχεια, σπρώξε αργά την ρόδα προς τα εμπρός, τεντώνοντας το σώμα σου σε ευθεία γραμμή. Όταν φτάσεις όσο το δυνατόν χαμηλότερα, ανέβα και πάλι στην αρχική σου θέση. Κάνε τέσσερα σετ από 10 επαναλήψεις για αυτή την άσκηση.

Διάβασε ακόμη: Έχεις βαρεθεί το κλασικό γυμναστήριο; Σου έχουμε 8 τέλειες εναλλακτικές!

DPG Network