Γλουτοί made in Brazil και επίπεδη κοιλιά χωρίς νυστέρι!

Γλουτοί made in Brazil και επίπεδη κοιλιά χωρίς νυστέρι!

9 στις 10 γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ενώ η καθιστική ζωή ευνοεί τη χαλάρωση του δέρματος ακόμα και στις πιο νεαρές ηλικίες.

Έχετε ψωμάκια που δεν υποχωρούν ακόμα και με τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείτε; Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζετε την γκαρνταρόμπα σας σε ασφαλείς επιλογές που καμουφλάρουν τις ατέλειες. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine μας εξηγεί πώς θα τα καταφέρουμε.

Χάστε τοπικό πάχος με Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo:

Η Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι αξιοποιεί την τεχνολογία του σύγχρονου Laser ND-YAG. Αφού εφαρμοστεί τοπική αναισθησία, τότε εισάγεται η ίνα του Laser μέσα από μία πολύ μικρή οπή στην περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα και η ενέργεια του Laser προκαλεί σταδιακή λύση των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, το λίπος απομακρύνεται από τον οργανισμό μέσω ειδικής μικροκάνουλας, και έτσι τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες. Η διαδικασία δεν απαιτεί ράμματα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι το Laser ενισχύει την σύσφιγξη στην προβληματική περιοχή, δίνοντας λύση και στην κυτταρίτιδα ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία, όπως τα γόνατα και οι βραχίονες. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε 1 συνεδρία.


Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με Cavitation RF:

9 στις 10 γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ενώ η καθιστική ζωή ευνοεί τη χαλάρωση του δέρματος ακόμα και στις πιο νεαρές ηλικίες. Αυτή την περίοδο που ζηλεύετε εκείνο το στενό φόρεμα που είδατε στη βιτρίνα, ήρθε η ώρα να λύσετε οριστικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους.

Το Cavitation RF συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες. Οι πρώτοι προσφέρουν λιπόλυση, βοηθούν δηλαδή στην απώλεια πόντων σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, μηρούς, ενώ οι ραδιοσυχνότητες χαρίζουν σύσφιγξη στο δέρμα. Η μέθοδος είναι η πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή των τελευταίων ετών στο κομμάτι της θεραπείας της κυτταρίτιδας αλλά και της λιπογλυπτικής σώματος.

Ειδικότερα, το Cavitation RF δρα στις αποθήκες λίπους που έχει το σώμα και εφαρμόζεται και στις πιο επίμονες περιπτώσεις εγκατεστημένης κυτταρίτιδας. Τα ευεργετικά οφέλη του Cavitation RF είναι ορατά τόσο στη βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας όσο και της σμίλευσης του σώματος.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo 6.5.2019 2

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα copy

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr