Αυτά είναι τα μυστικά που θα δώσουν Ultraboost στις προπονήσεις σου!

Αυτά είναι τα μυστικά που θα δώσουν Ultraboost στις προπονήσεις σου!

Αισίως βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και εκτός από τον υδράργυρο, εξίσου ανοδική πορεία έχει και η διάθεσή σου! Για κάποιον περίεργο λόγο όμως, οι προπονήσεις σου επιμένουν να παίρνουν αντίθετη κατεύθυνση. Παρότι κατάφερες για έναν ολόκληρο χειμώνα να παραμείνεις συνεπής στο γυμναστηριακό πρόγραμμα που είχες θέσει στον εαυτό σου, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου και έπειτα, με τη ζέστη να «κορυφώνεται» και την παρέα σου να σε προσκαλεί καθημερινά σε after work συναντήσεις, δυσκολεύεσαι πολύ να παραμείνεις «παρούσα» στις επάλξεις.

Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, έπειτα από ημέρες ή και εβδομάδες αποχής από τα workout σου, να μην είσαι όσο ικανοποιημένη θα ήθελες από τις επιδόσεις σου και να ανησυχείς για το πόσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα χρειαστεί ίσως να καταβάλεις όταν με το καλό επιστρέψεις από τις διακοπές. «Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο», έλεγε μία παλιά διαφήμιση και εμείς γνωρίζουμε όλα τα μυστικά που χρειάζεται να μάθεις, για να δώσεις ένα ultraboost στις προπονήσεις σου και να βρεις ξανά τον fit εαυτό σου!

Αψήφησε τη βαρύτητα!

Δένεις τα κορδόνια σου, σηκώνεσαι πανέτοιμη να ξεκινήσεις και αισθάνεσαι πιο «βαριά» από ποτέ για να τρέξεις τα χιλιόμετρα που κάποτε θα διένυες για ζέσταμα. Πριν το «βάλεις» στα πόδια και επιστρέψεις άπραγη σπίτι σου, σκέψου πως αυτό που ίσως χρειάζεσαι είναι μία άμεση ανανέωση στον εξοπλισμό σου, η οποία θα σε ιντριγκάρει να γίνεις ακόμη πιο δραστήρια και γρήγορη. Οι σχεδιαστές της adidas συνεργάστηκαν μαζί με χιλιάδες έμπειρους runners παγκοσμίως, για να δημιουργήσουν ένα παπούτσι το οποίο θα σου δώσει την απόλυτη running και όχι μόνο εμπειρία. Απλοποιώντας το αρχικό Ultraboost μοντέλο και δημιουργώντας ένα πολύ ελαφρύτερο, το Ultraboost 19 με ενδιάμεση σόλα που σου χαρίζει 20% περισσότερη ώθηση, δεν θα τρέχεις πια, αλλά θα… πετάς, λαμβάνοντας σε κάθε σου βήμα ακόμη περισσότερη ενέργεια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που από το 2013 creators από όλο τον κόσμο επιλέγουν ένα Boost κάθε δύο δευτερόλεπτα!

ADIDAS 2

Βρες έναν gym buddy

Θυμάσαι στο σχολείο, που διαλέγαμε τη διπλανή μας στο θρανίο; Κάτι ανάλογο θα κάνεις και τώρα! Επιλέγοντας ένα ακόμη άτομο, μια φίλη, μία συνάδελφο, ακόμη και την αδερφή σου, να σε ακολουθήσει και να συμμετέχει στις προπονήσεις σου ή να διαμορφώσετε μαζί μία νέα workout ρουτίνα, όχι μόνο θα λειτουργήσει ως κίνητρο για να μην χάσεις ξανά ούτε δευτερόλεπτο προπόνησης, αλλά συγχρόνως θα σε εμψυχώνει, θα χαίρεται με την πρόοδό σου και εσύ με τη δική της. Με άλλα λόγια, θα σε σπρώχνει μπροστά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, όπως και η τεχνολογία Torsion Spring που μπορείς να βρεις στη σόλα του Ultraboost 19 και κάνει το παπούτσι να «κινείται» μαζί σου!

ADIDAS 3

Last but not least

Ένας από τους παράγοντες που σίγουρα δεν έχεις υπολογίσει αλλά έχει μεγάλη σημασία να επιστήσεις την προσοχή σου, είναι οι πιθανοί τραυματισμοί. Αναμενόμενο είναι όταν το σώμα σου έχει ξεσυνηθίσει και είναι κάπως «μουδιασμένο» από τη χαλάρωση, να μην εκτελεί με την ίδια ακρίβεια και προσοχή τις ασκήσεις, κάνοντας εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο για κάποιο στραμπούληγμα ή «τράβηγμα», το οποίο θα σε κρατήσει ακόμη περισσότερο «εκτός γηπέδου». Επειδή σίγουρα δεν θες να συμβεί κάτι τέτοιο, επενδύοντας σε μία προηγμένη τεχνολογία όπως το 3D Heel Frame που προστατεύει, στηρίζει και σταθεροποιεί το πέλμα σε κάθε βήμα που αυτό συναντάει το έδαφος, θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κάνοντας και τα workout σου πολύ πιο αποδοτικά. Επιπλέον, σε συνδυασμό με το Primeknit 360 που «αγκαλιάζει» με ακόμη μεγαλύτερη άνεση το πόδι, δεν θα θες να αποχωριστείς τα αθλητικά σου ούτε λεπτό!

ADIDAS 4

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές δεν θα αργήσεις να βρεις τον χαμένο ρυθμό σου και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο μέγιστο. To μοναδικό Ultraboost 19 της adidas, όπως και o «πρόγονος» του Boost πίσω στο 2013, ήρθε να θέσει ξανά τα πιο υψηλά standar στις προπονήσεις μας, προσφέροντάς μας συγχρόνως την ενέργεια και την ώθηση να θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτερες!

Μάθε περισσότερα στο adidas.gr/feeltheboost.

#Boost