Η Βασιλική Μιλλούση σου δείχνει πώς να γυμνάζεσαι αν είσαι έγκυος (videos)

Η Βασιλική Μιλλούση σου δείχνει πώς να γυμνάζεσαι αν είσαι έγκυος (videos)

Η αθλήτρια μας δείχνει τον τρόπο που γυμνάζεται

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η αθλήτρια Βασιλική Μιλλούση που πρόσφατα παντρεύτηκε τον ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Η αθλήτρια συνεχίζει να γυμνάζεται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και όσο βρίσκεται στην αναμονή για να γνωρίσει την κορούλα της.

Η ίδια, έδειξε μέσα από το Instagram κάποιες ασκήσεις που κάνει το διάστημα αυτό, εξηγώντας πως όσο ήταν διακοπές, φρόντισε να κολυμπάει κυρίως.




«Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος,λοιπόν...όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θαλασσα ,νωρις το πρωι.Ήταν το καλύτερο! Τωρα όμως που δεν ειμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετα και φυσικα όταν δεν νιώθω πολυ καλά...απλα δεν κάνω?
Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκει να μην κάνουμε υπερβολές(αυτο βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν)
#pregnancybelly #pregnant #workout#fitmomtobe #loveyourbody» έγραψε η Βασιλική.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι έντονα και χωρίς το οκ του γιατρού σου αν δεν το έκανες πριν μείνεις έγκυος.