Απόκτησε γραμμωμένους και καλλίγραμμους γλουτούς κάνοντας αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής (video)

Απόκτησε γραμμωμένους και καλλίγραμμους γλουτούς κάνοντας αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής (video)

Και δεν θα χρειαστείς καθόλου εξοπλισμό

Τώρα που η καθημερινότητά σου και η κατάσταση που επικρατεί σε έχει αναγκάσει να μένεις κλεισμένη στο σπίτι, σου έχει στερήσει –κατά κάποιο τρόπο- και την δυνατότητα να γυμνάζεσαι. Και λέμε κατά κάποιον τρόπο γιατί μπορεί τα γυμναστήρια να έχουν κλείσει, όμως μπορείς να κάνεις γυμναστική και μόνη σου στο σπίτι.

Και αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που ακούς πρώτη φορά ή που το έμαθες από εμάς τώρα. Στο Youtube θα βρεις βίντεο γυμναστικής για όλα τα γούστα και για οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου θέλεις να γυμνάσεις. Επειδή όμως σε ξέρουμε, θέλεις κι εσύ όπως όλες μας να έχεις σμιλεμένους γλουτούς.

Το καλοκαίρι θα έρθει (και με την ελπίδα να έχει τελειώσει όλο αυτό) και εμείς θα βγούμε έξω. Θα φορέσουμε τα κοντά μας, θα φορέσουμε τα μπικίνι μας, όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να μην έχεις γυμνάσει τη συγκεκριμένη περιοχή. Αν μάλιστα ξεκινήσεις από τώρα έχεις μπροστά σου δύο γεμάτους μήνες για να πετύχεις τον στόχο σου.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει διάρκεια μισής ώρας (σίγουρα θα βρεις χρόνο να το κάνεις) και δεν θα χρειαστείς καθόλου εξοπλισμό για να το εκτελέσεις. Ετοιμάσου λοιπόν και πάτα το play.