2 apps γυμναστικής για να σε βρει το καλοκαίρι πιο fit από ποτέ

2 apps γυμναστικής για να σε βρει το καλοκαίρι πιο fit από ποτέ

Ότι δεν πρόλαβες να κάνεις στην καραντίνα θα το κάνεις τώρα

Δεύτερη μέρα εκτός καραντίνας σήμερα και ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς να στείλουμε κάποιο μήνυμα. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που ακόμη δεν βγήκαν από το σπίτι τους μιας και η δουλειά τους δεν έχει ξεκινήσει, οπότε έχουν ακόμη λίγο χρόνο... για να γυμναστούν.

Ναι, όσο ξεκουράστηκες (αν έγινε αυτό δηλαδή) ξεκουράστηκες, τώρα ήρθε η ώρα για λίγη γυμναστική. Γιατί μπορεί η καραντίνα να τελείωσε,, έρχεται όμως το καλοκαίρι κι εσύ –οκ κι εμείς- δεν έχεις πετύχει ακόμη τον στόχο σου στα κιλά που ήθελες.

Ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις όσο περιμένεις να ξεκινήσεις και πάλι δουλειά. Μπορείς να βγεις κι έξω για τρέξιμο ή γυμναστική, μπορείς όμως να κάνεις και στο σπίτι σου κατεβάζοντας αυτές τις δύο εφαρμογές.

#1. Challenge 30 ημερών

Το app αυτό σου θέτει ένα πρόγραμμα και μέσα σε διάστημα 30 ημερών θα πρέπει να έχεις πετύχει κάποιους στόχους. Ανάλογα με το τι θες να γυμνάσεις, πόσο βάρος επιθυμείς πιθανόν να χάσεις, προσαρμόζει σε καθημερινή βάση όλα τα προγράμματα που θα πρέπει να ολοκληρώσεις. Είναι και στα ελληνικά, κι έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνεις και μετάφραση.

Αν έχεις android το βρίσκεις εδώ

Αν έχεις iOS το βρίσκεις εδώ

#2. Yoga For Beginners

Σκεφτόσουν να ξεκινήσεις yoga αλλά το γυμναστήριο είναι ακόμη κλειστό; Κανένα πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή θα το καταφέρεις. Ιδανικό να μπορείς να συνδυάσεις εκγύμναση και ψυχική ηρεμία μαζί.

Αν έχεις android το βρίσκεις εδώ

Αν έχεις iOS το βρίσκεις εδώ