Ο λόγος για τον οποίο η Adele άλλαξε το σώμα της, μόλις αποκαλύφθηκε

Ο λόγος για τον οποίο η Adele άλλαξε το σώμα της, μόλις αποκαλύφθηκε

Την αποκάλυψη έκανε ο πρώην γυμναστής της

Πριν από μερικούς μήνες είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφίες της Adele στην παραλία μετά την τρομερή απώλεια των κιλών της. Λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια έχασε 45 κιλά, ενώ όλοι έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν τη δίαιτα που ακολούθησε. Στην πορεία την χάσαμε ξανά από τη δημόσια ζωή, μέχρι πριν λίγες ημέρες που ανέβασε την πρώτη της φωτό στο Instagram μετά από καιρό.

Η Adele γιόρτασε τα γενέθλιά της, και τα γιόρτασε με την πιο super φωτό που θα μπορούσε να ανεβάσει. Μια καλλονή χωρίς υπερβολές. Και αφού συζητήθηκε ξανά η επιστροφή της, δεν μπορούσε να μην απαντηθεί κι ένα ερώτημα που έκαναν αρκετοί όλο αυτό το διάστημα.

Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που η Adele αποφάσισε να χάσει κιλά; Ο πρώην γυμναστής της Pete Geracimo δέχτηκε πολλές ερωτήσεις και ιδού τι αποκάλυψε για την τραγουδίστρια.

«Ως πρώην προσωπικός προπονητής της Adele, θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό να διαβάζουμε αρνητικά σχόλια και κατηγορίες που αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίο έχασε βάρος. Μετά την προσωπική μου εμπειρία όταν δούλεψα μαζί της και στα πάνω της και στα κάτω της, έχω να πω ότι πάντα βαδίζει στο ρυθμό της και με τους δικούς της όρους. Ποτέ δεν υπονόμευσε το ταλέντο που της έδωσε ο Θεός. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι ήταν κάτι που δεν ήταν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που έχει συμβεί. Και όλοι το λάτρεψαν! Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας μαζί με την Adele, δεν ήταν ποτέ για να γίνει υπερβολικά αδύνατη. Ήταν για να γίνει υγιής.

Ειδικά μετά την εγκυμοσύνη και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Όταν έχασε τα 25 κιλά, ανακοινώθηκε η περιοδεία της, έπρεπε να ετοιμαστούμε για ένα εξαντλητικό πρόγραμμα 13 μηνών. Εκείνη την εποχή, η προπόνηση έγινε πιο εντατική και έκανε καλύτερες επιλογές στη διατροφή της. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει σημαντικό βάρος και οι άνθρωποι το έβλεπαν αυτό. Ο μετασχηματισμός του σώματός της ήταν είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η προσοχή που δημιούργησε ήταν εντυπωσιακή. Από τότε που μετακόμισε στο Los Angeles, είναι σίγουρο ότι υπέστη κάποιες σκληρές προσωπικές αλλαγές.

Είναι φυσικό ότι με την αλλαγή έρχεται μια νέα αίσθηση του εαυτού μας η οποία θέλει την καλύτερη δυνατή έκδοσή μας. Απέκτησε καλύτερες διατροφικές συνήθειες και δεσμεύτηκε για την φυσική της κατάσταση και «ίδρωσε». Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο ευτυχισμένος γι 'αυτήν! Αυτή η μεταμόρφωση δεν προορίζεται για πωλήσεις άλμπουμ, δημοσιότητα ή για να είναι πρότυπο.

Το κάνει για τον εαυτό της, για την Adele. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη σκληρή δουλειά που έκανε εκείνη για να βελτιωθεί μόνο, γι' αυτήν και για την οικογένειά της. Δεν έχασε το βάρος για να φανεί στους άλλους ή για να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους. Αυτή η προσωπική αλλαγή δεν έχει καμία σχέση με εμένα ή εσάς. Είναι για την Adele και πώς θέλει να ζήσει τη ζωή της. Δεν έχει αλλάξει από την Adele με την οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Απλώς υπάρχει λίγο λιγότερη από αυτήν και είναι αρκετή για όλους».

Δες στη gallery που ακολουθεί το post του γυμναστή της.