H Halle Berry και οι κοιλιακοί της θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς

Πατούλια Κατερίνα
H Halle Berry και οι κοιλιακοί της θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς

53 ετών και θεάρα η Halle

Όλοι θυμόμαστε την Halle Berry να βγαίνει από τη θάλασσα με ένα πορτοκαλί μαγιό στην ταινία «Die Another Day». Η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει μια μεγάλη διαδρομή από κακοποιητικές σχέσεις και υπερβολική δημοσιότητα έφτασε σήμερα στα 53 της να διαλέξει ένα μοντέλο ζωής βασισμένο στην ισορροπία πνεύματος – σώματος.

Πώς αποφάσισε να γίνει η πιο fit celebrity του Χόλιγουντ;

H Halle ξεκίνησε την καριέρα της από διαγωνισμούς ομορφιάς και υπήρξε μοντέλο και είναι η πρώτη αφροαμερικανίδα που έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου – για την ταινία Ο Χορός των Τεράτων (Monster’s Ball) το 2001.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η ηθοποιός στα 51 της αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και να ασχοληθεί με το σώμα της με μεγαλύτερη πειθαρχία.

Η Halle Berry ακολουθεί το πρόγραμμα του φίλου και personal trainer της, Peter Lee Thomas) εμπνευστή της δημοφιλούς 5 Factor Diet. Στο Instagram τη βλέπουμε συχνά με τον προπονητή να κάνει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει ασκήσεις γιόγκα και πολλά βάρη, αλλά και λίγο μποξ, kick-boxing και muay thai. Η ηθοποιός δηλώνει ότι ο personal trainer της και γνώστης πολεμικών τεχνών της άλλαξε τη ζωή. Τα post της στο Instagram το επιβεβαιώνουν αφού είναι μικρές ιστορίες fitness.

Τι τρώει
Έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι δεν κάνει ακρότητες αλλά σε γενικές γραμμές προτιμάει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, αλλά λίγες θερμίδες. Πολλά άσπρα φασόλια, ρύζι ολικής άλεσης, πατάτες και πολλές φυτικές ίνες σε κάθε γεύμα. Προσπαθεί να μην καταναλώνει λιπαρά κρέατα και συσκευασμένες τροφές και αποφεύγει τα αναψυκτικά με ζάχαρη.

Εν τωμεταξύ έχεις δει το βίντεο της Berry με την απίθανα σμιλεμένη κοιλιά της;