H Jessica Alba κάνει την πιο αποτελεσματική άσκηση για τα πόδια χορεύοντας

Πατούλια Κατερίνα
H Jessica Alba κάνει την πιο αποτελεσματική άσκηση για τα πόδια χορεύοντας

Χορεύεις και σμιλεύεις τα πόδια

Μόλις ένα χρόνο προτού κλείσει τα 40, η Jessica Alba μας δείχνει και τους κοιλιακούς της και το πώς να κάνουμε επιτέλους γυμναστική χωρίς να βαριόμαστε και μας δίνει την καλύτερη συμβουλή άσκησης ever.

Η Alba πέρασε ολόκληρη την καραντίνα χορεύοντας στο Tik Tok ειδικά με την μεγάλη της κόρη, την Honor, με την οποία έχουν περίπου πια το ίδιο ύψος.

Αυτή τη φορά η hot ηθοποιός πήρε μέρος στο χορευτικό dance challenge που ακούει στο όνομα #unodostreschallenge

Μαμά και κόρη φορούν το ίδιο κορμάκι και το ίδιο κολάν και κάνουν την πιο αποτελεσματική άσκηση για κοιλιά, γλουτούς και πόδια.



Η κοιλιά της Jessica ξεχωρίζει και είναι πιο γραμμωμένη από ποτέ ενώ το πρόγραμμα γυμναστικής που έφτιαξε κατόποιν η Alba και μας το έδειξε και με φωτογραφίες στο Instagram, το πραγματοποιεί μαζί με την 11χρονη Honor και περιλαμβάνει 30 πηδήματα, 20 purbees και 50 αναπηδήσεις σαν να σκαρφαλώνεις, τα οποία κάνεις από 2 φορές μέχρι 5 φορές. Το αγαπημένο όργανο άσκησης της Jessica Πάντως είναι το στρογγυλό λάστιχο αντίστασης.

Όσο για την καλύτερη συμβουλή που μας έδωσε; Η Jessica εξήγησε πως έχει αποφασίσει να γυμνάζεται σωστά και με επιμονή και να διατηρεί τις υγιεινές συνήθειες αλλά κατάλαβε πως μόνο όταν έχεις έναν φίλο, ακόμα και ένα μέλος της οικογένειας να σε βοηθάει και να γυμνάζεται μαζί σου, μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα.