Θες σώμα υπερηρωίδας; Η Brie Larson δείχνει πώς θα το αποκτήσεις

Νατάσσα Σχοινά
Θες σώμα υπερηρωίδας; Η Brie Larson δείχνει πώς θα το αποκτήσεις

Η ηθοποιός είναι πιο fit από ποτέ και αποκαλύπτει πώς να γίνεις και εσύ

Οι celebrities και λόγω δουλειάς ασχολούνται πολύ με το θέμα της γυμναστικής. Η απόκτηση ενός γραμμωμένου σώματος αποτελεί ένα σημαντικό ζητούμενο ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν τα πρότυπα που προωθούνται, που σε αυτήν τη φάση κινούνται σε μία πιο fitness λογική, όμως, συγκεκριμένες περιπτώσεις απαιτούν το κάτι παραπάνω. Όταν, για παράδειγμα, υποδύεσαι μία σούπερ-ηρωίδα που σώζει τον κόσμο, τον πλανήτη, τον γαλαξία, το πιο fit και γυμνασμένο κορμί είναι μάλλον must.

H Brie Larson έχει αναλάβει τον ρόλο της Captain Marvel και από τότε που αυτό συνέβη, το κορμί της έχει αλλάξει πολύ. Φυσικά και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται θα της βγάλουν ένα κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, ωστόσο, όσο και να προσπαθείς να το φανταστείς, η πραγματικότητα θα απέχει και πάλι.

Η ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί το πρώτο workout που έκανε όταν άρχισε η καραντίνα και, μπορεί να μην έσπρωξε ξανά ένα αυτοκίνητο, ωστόσο το θέαμα μόνο στην κατηγορία του light δεν κατατάσσεται. Η κινηματογραφική Carol Danvers δεν παίζει καθόλου όταν μπαίνει σε mode γυμναστικής και μόλις δεις τι κάνει στη συνέχεια θα την παραδεχτείς για μία ακόμα φορά.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι, αν μπεις στη διαδικασία να το ακολουθήσεις, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά σε όλο σου το κορμί, αφού φυσικά μία ηρωίδα, όπως η Captain Marvel, πρέπει να είναι μάχιμη με κάθε τρόπο.

Καλή σου δύναμη.