Ellie Goulding: Έτσι θα γυμνάσεις το σώμα σου για να καις παραπάνω θερμίδες

Πατούλια Κατερίνα
Ellie Goulding: Έτσι θα γυμνάσεις το σώμα σου για να καις παραπάνω θερμίδες

Η Ellie Goulding είναι σωστή fitness influencer

Κάθε φορά που ασκείται, η τραγουδίστρια Ellie Goulding, η οποία κάποτε υπήρξε και κορίτσι του πρίγκιπα Harry, μπορεί να κάψει και 570 θερμίδες. Με βάρη, squats, kick boxing και κοιλιακούς, η τραγουδίστρια ξέρει καλά να αξιοποιεί κάθε μα κάθε προπόνηση.

Η ίδια έχει εξηγήσει πως δεν θεωρεί ότι τρομάζει τους άλλους με το να είναι δυνατή και όποιος την ξέρει, ξέρει πως πίσω από εκείνο το κορίτσι που μοιάζει ντροπαλό είναι μια δυναμική γυναίκα.

«Κάθε φορά που ποστάρω μια φωτογραφία μου από το γυμναστήριο, το κάνω για να ξεπεράσω ότι με φοβίζει, το να είμαι fit, είναι η απόλυτη απόδραση για μένα», τονίζει η τραγουδίστρια.



Η Ellie τονίζει πως ποτέ δεν τα πήγαινε καλά ως αθλήτρια ενώ στο σχολείο ήταν ένα παιδί που δεν το είχε με την γυμναστική μιας και είχε άσθμα. Μεγαλώνοντας κατάλαβε πως το να έχεις κίνητρο, είναι σημαντικό για να συνεχίζεις να γυμνάζεσαι και να ξεπερνάς σωματικά και πνευματικά προβλήματα. Ακόμα και μια μικρή βόλτα για τζόκινγκ ή για περπάτημα, είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση.