H Κate Hudson κάνει γιόγκα με την κόρη της και το γυμναστήριό της είναι απίθανο

Πατούλια Κατερίνα
H Κate Hudson κάνει γιόγκα με την κόρη της και το γυμναστήριό της είναι απίθανο

Το γυμναστήριο στο σπίτι της ηθοποιού είναι hot

Η πανδημία του covid 19 ανάγκασε την Kate Hudson, να δημιουργήσει ένα υπέροχο γυμναστήριο μέσα στο σπίτι της, τόσο ζηλευτό που θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς έναν τέτοιο χώρο για να προπονούμαστε.

Και δεν θα θέλαμε μόνο το home gym της Kate, αλλά και την κόρη της. Βλέπεις, η ηθοποιός έχει και την αξιολάτρευτη κόρη της να γυμνάζεται μαζί της. Στο πρόσφατο post της, η Kate μας δείχνει πώς ακριβώς ξυπνάει και διαλογίζεται κάνοντας γιόγκα με την Rani, που είναι πια δύο ετών.

Και δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η Hudson προτιμά να κάνει γιόγκα με την κόρη της, μιας και το ίδιο μας είχε δείξει να πράττει και στις αρχές καλοκαιριού.

Η ηθοποιός έχει πάντως ένα μυστικό για εσένα, που θα σε βοηθήσει να γυμνάζεσαι πιο αποτελεσματικά.

«Αλλάζω τακτικά τη ρουτίνα μου, αλλάζω το μυαλό μου, αλλάζω την εμφάνισή μου, αλλάζω την προπόνησή μου» είχε αποκαλύψει η ίδια στο περιοδικό Self.



Υπάρχει βέβαια και κάτι που η Kate δεν αλλάζει και είναι το πιλάτες:

«Τίποτα δεν με κάνει να νιώθω πιο ωραία από το πιλάτες. »

Όσο για το φαγητό, η Kate λέει όχι στις δίαιτες στέρησης και σου προτείνει να κάνεις το ίδιο:

«Όταν οι άνθρωποι μιλούν για δίαιτα, τους λέω να χαλαρώσουν. Αν θέλω να βγω και να φάω έξω σε ένα εστιατόριο με απίθανο φαγητό, θα το κάνω μια φορά την εβδομάδα χωρίς να σκεφτώ τις θερμίδες. Θέλω να το απολαύσω, θέλω να κάνω και πράγματα που δεν είναι απαραίτητα υγιεινά».



Δες και το απίθανο γυμναστήριο στο σπίτι της Hudson.