Αρχάρια στη γυμναστική μετά από μήνες; Το βίντεο που θα σε ξανακάνει expert

Αρχάρια στη γυμναστική μετά από μήνες; Το βίντεο που θα σε ξανακάνει expert

Η καραντίνα μόνο με γυμναστική θα βγει

Η γυμναστική, το τρέξιμο και οι ασκήσεις γενικότερα έχουν γίνει τάση τους τελευταίους μήνες, και τώρα που βρισκόμαστε ξανά σε καραντίνα και με τα γυμναστήρια κλειστά έχουμε αρχίσει και πάλι τις προπονήσεις. Μπορεί για ένα μικρό διάστημα να σταματήσαμε και να χαλαρώσαμε κάπως, υπάρχουν όμως αρκετά προγράμματα τα οποία μπορούν να μας βάλουν ξανά σε «τάξη».

Αν απέχεις αρκετό καιρό λοιπόν από τη γυμναστική και έχεις χαλαρώσει και δεν νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις όλα αυτά που έκανες πριν, τότε καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από ένα πρόγραμμα για αρχάριους, προκειμένου να αποφύγεις οποιονδήποτε τραυματισμό ο οποίος ενδεχομένως θα σε αναγκάσει να σταματήσεις για μεγάλο διάστημα ή θα σου αφήσει κάποιο έντονο τραύμα που θα σε ταλαιπωρήσει στην πορεία.

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω έχει διάρκεια μόλις δέκα λεπτά είναι για αρχάριους και αν έχεις καιρό να γυμναστείς καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με αυτό για να είσαι ασφαλής. Φόρεσε λοιπόν το κολάν σου, βάλε τα αθλητικά σου παπούτσια κάνε τον απαραίτητο χώρο στο σαλόνι σου και ξεκίνα τις ασκήσεις σήμερα κιόλας.