Τα fitness δώρα με τα οποία αξίζει να υποδεχτείς το νέο έτος!

Τα fitness δώρα με τα οποία αξίζει να υποδεχτείς το νέο έτος!

Eμείς σου έχουμε έναν ακόμη τρόπο που θα κάνει τη γυμναστική σου, την αγαπημένη ώρα της ημέρας. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το σωστό athletic outfit, που θα σε κάνει να θέλεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ξανά και ξανά και το οποίο θα βρεις, αυτές τις γιορτές, κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο.

Το New Year's resolution, είναι μία παράδοση χρόνων, η οποία συμβαίνει λίγα 24ωρα πριν από την πολυαναμενόμενη αλλαγή του χρόνου και έχει ως βασικό σκοπό, να μας δώσει το «έναυσμα» που χρειαζόμαστε ούτως ώστε, να συνεχίσουμε τις καλές συνήθειες που «υιοθετήσαμε» την περασμένη χρονιά και να ανατρέψουμε τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, που μπορεί να «εισέβαλαν» - χωρίς λόγο και αιτία - στην καθημερινότητά μας το 2021.

Όποια και αν είναι η αφορμή για την ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς, ο απώτερος στόχος της είναι ένας: Να οδηγηθούμε ένα «βήμα» πιο κοντά στην ευημερία, θέτοντας στο επίκεντρο τον εαυτό μας.

Είμαι σίγουρη ότι και εσύ έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου κάποια στιγμή στη ζωή σου, ότι θα ξεκινήσεις γυμναστική, ωστόσο την ξεκίνησες για ένα-δυο μήνες το πολύ, μετά κουράστηκες, βαρέθηκες και η μια δικαιολογία διαδέχθηκε την άλλη, ώσπου στο τέλος τα παράτησες.

Μπορεί συχνά να ακούς ότι λίγη υπομονή και πολλή επιμονή αρκούν, ώστε να καταφέρεις να κάνεις την υπόσχεσή σου συνήθεια, ωστόσο εμείς σου έχουμε έναν ακόμη τρόπο που θα κάνει τη γυμναστική σου, την αγαπημένη ώρα της ημέρας. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το σωστό athletic outfit, που θα σε κάνει να θέλεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ξανά και ξανά και το οποίο θα βρεις, αυτές τις γιορτές, κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο.

Το «Νούμερο 1» αξεσουάρ

Φυσικά, δεν μπορείς να ξεκινήσεις οποιοδήποτε είδος γυμναστικής – ακόμη και εάν πρόκειται για Hatha Yoga ή Pilates Reformer - εάν πρώτα δεν εξοπλιστείς με τα κατάλληλα παπούτσια, έτσι ώστε να περπατάς σωστά και να είσαι άνετη, από την ώρα που βγαίνεις από το σπίτι μέχρι να φτάσεις στο γυμναστήριό σου.

Κάπως έτσι, η πρώτη μας στάση, ήταν στο κατάστημα Sneaker Cage, το οποίο δίνει αμέτρητες επιλογές αθλητικών - και όχι μόνο – παπουτσιών, για να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και τους προσωπικούς σου στόχους.

golden2

Sneaker Cage, στον Πρώτο Όροφο του Golden Hall, Τηλ. 218 2182475

Ανάμεσα στην πληθώρα διαφορετικών τύπων, από retro, limited edition συλλογές και fresh releases, μέχρι και στα πιο iconic brands, εμείς επιλέξαμε ένα αθλητικό ζευγάρι Adidas, Ultra boost 21, Running Full Marathon, σε σομόν χρώμα, το οποίο είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα υλικά.

golden3

Sneaker Cage, στον Πρώτο Όροφο του Golden Hall, Τηλ. 218 2182475

Και επειδή μία επιλογή δεν είναι ποτέ αρκετή, εναλλακτικά, σου προτείνουμε να κατευθυνθείς προς το Ισόγειο του Golden Hall και να περιηγηθείς στους δύο ορόφους του καταστήματος της Nike.

golden4

Nike, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838226

Πρόκειται για ένα brand, το οποίο αναμφίβολα δημιουργεί καινοτομίες στον χώρο του αθλητισμού. Η επιλογή μας, ήταν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, με αφρώδες υλικό και τέλεια εφαρμογή για τρέξιμο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία «Running». Μπορείς να το βρεις από 36,5 νούμερο, μέχρι και 42,5, για να είσαι άνετη και στιλάτη, ακόμη και στη γυμναστική σου.

golden5

Nike, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838226

Ώρα για CrossFit

Για εσένα, που η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου και ξέρεις ακριβώς ότι το είδος που σου ταιριάζει είναι το CrossFit, υπάρχει το τέλειο δώρο προς τον εαυτό σου αυτές τις γιορτές. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μεταμορφωθείς στον δικό σου Golden Santa και να προσφέρεις το πιο απαραίτητο δώρο στον εαυτό σου, κάνοντας μία βόλτα στο κατάστημα ZAKCRET Sports.

golden6

ZAKCRET Sports, στον Πρώτο Όροφο του Golden Hall, Τηλ. 218 2182471

Ποιο είναι αυτό το δώρο; Ένα ζευγάρι Reebok Nano, τα οποία είναι αποκλειστικά για CrossFit και στατική γυμναστική. Το συγκεκριμένο «κομμάτι» θα αναδείξει τόσο τη fitness όσο και την κομψή πλευρά σου, αφού είναι όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα χρονιά.

golden7

ZAKCRET Sports, στον Πρώτο Όροφο του Golden Hall, Τηλ. 218 2182471

Για τους λάτρεις της Yoga

Εάν από την άλλη είσαι Yoga Lover, τότε θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι και όσα δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου, θα τα βρεις σε ένα κατάστημα, το οποίο «φιλοξενεί» όλες τις νέες αφίξεις των συλλογών που λατρεύουν, μεταξύ άλλων, οι Britney Spears, Eva Longoria και Amii Stewart.

golden8

Freddy, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106854518

Μία βόλτα στο κατάστημα αθλητικών ειδών και μόδας, Freddy, είναι όλα όσα ψάχνεις αυτές τις γιορτές, καθώς εκεί θα βρεις το απόλυτο Yoga Set, το οποίο περιλαμβάνει Yoga block, Yoga Mat, Yoga Strap, για να κάνεις το 2022 τις πρακτικές σου, έχοντας όλα όσα χρειάζεσαι.

golden9

Freddy, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106854518

Άνεση και στυλ σε κάθε βήμα

Είτε είσαι αθλητικός τύπος, είτε όχι, ένα είναι το item που καλό είναι να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Ο λόγος, για το απόλυτο item των καθημερινών μας εμφανίσεων, που δεν είναι άλλο από το κολάν μας.

Η αναζήτηση του πιο στιλάτου κολάν, ξεκίνησε από ένα κατάστημα που σίγουρα θα σε εκπλήξει για την ποικιλία των athleisure ρούχων και των αξεσουάρ που περιλαμβάνει. Το αγαπημένο αμερικάνικο brand DKNY, βρίσκεται στο Golden Hall και εσύ πρέπει να κάνεις μία βόλτα για να θαυμάσεις την πληθώρα επιλογών που σου παρέχει.

golden10

DKNY, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088122

Ένα μαύρο κολάν με ασημένια εφέ, συνδυασμένο με ένα άσπρο τοπ με ασημί λεπτομέρειες, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε τη νέα χρονιά που έρχεται, για να είμαστε κομψές και athleisure από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το συγκεκριμένο look ανήκει στην Performance Collection.

golden11

DKNY, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088122

Για την υιοθέτηση ενός ακόμη πιο αθλητικού look, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία στάση στο κατάστημα της Adidas, η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο της αθλητικής και casual ένδυσης, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των αθλητικών προϊόντων.

golden12

Adidas, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088101

Αν και εσύ θέλεις τη νέα χρονιά να ανακαλύψεις το πάθος που έχεις μέσα σου για τον αθλητισμό, μία βόλτα από εκεί, θα σε κάνει σίγουρα να διαλέξεις εκείνο το outfit, που ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα. Εμείς επιλέξαμε ένα κολάν εμπριμέ, το οποίο είναι άνετο και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη fitness πλευρά μας.

golden13

Adidas, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088101 – 6956651694

Κλείνοντας τη βόλτα μας και έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει με τη δημιουργία της ανανεωμένης αθλητικής συλλογής μας, κάναμε μία τελευταία στάση στο κατάστημα Runner Store, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα από την τσάντα της γυμναστικής μας τη νέα χρονιά που είναι «προ των πυλών».

golden14

Runner Store, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6811770

Εκεί, επιλέξαμε ένα ακόμη αθλητικό κολάν σε μαύρο χρώμα, της εταιρείας 2Χ4, έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα και γρήγορα με κάθε μας σύνολο. Άλλωστε ένα μαύρο κολλάν, είναι κάτι σαν το little black dress που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της και κάθε άντρας να έχει στην ντουλάπα του, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα σε φόρμα. Ίσως λοιπόν στο συγκεκριμένο κατάστημα, να βρήκες και το δώρο για τον Secret Santa σου!

golden15

Runner Store, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6811770

Αυτές τις γιορτές, κάνε στον εαυτό σου το πιο πολύτιμο δώρο, φροντίζοντας τον οργανισμό και το σώμα σου. Μετά το καθιερωμένο πλέον New Year's resolution, θυμήσου να χαρίσεις σε εσένα την ίδια εκείνα τα fitness δώρα, τα οποία θα σου δώσουν κίνητρα για να υποδεχθείς το 2022 με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας μία χριστουγεννιάτικη βόλτα στο Golden Hall.

Μην ξεχάσετε ότι τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.