Γεμίστε ενέργεια στο γραφείο

Γεμίστε ενέργεια στο γραφείο

Όταν είστε κολλημένες στο γραφείο σας μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τότε χρειάζεστε οπωσδήποτε κάτι να σας ξυπνήσει από το λήθαργο.

Εάν κάνετε καθιστική δουλειά γραφείου σίγουρα έχουν υπάρξει πολλές μα πολλές ημέρες που νιώθετε τις μπαταρίες του οργανισμού σας να αδειάζουν και το μυαλό σας να πέφτει σε λήθαργο. Είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που δοκιμάζετε να φάτε ένα σνακ για να ξυπνήσετε. Είναι όμως αυτή η ιδανική λύση;

Καλύτερα σηκωθείτε και κάντε μια βόλτα για περίπου δέκα λεπτά και καλύτερα βγείτε από το κτήριο ακόμη και αν ο καιρός δεν είναι καλός. Ψυχολογικά η αλλαγή εικόνων και περιβάλλοντος θα σας τονώσει, ενώ η κίνηση των μυών θα αυξήσει τη ροή του αίματος με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να οξυγονωθεί καλύτερα (άρα και να ξυπνήσει). Δεν χρειάζεται καν να ιδρώσετε, ούτε να ταλαιπωρηθείτε πάνω στα τακούνια σας. Απλά βγείτε έξω και κάντε μια βόλτα σε γρήγορο ρυθμό και μετά απολαύστε ένα υγιεινό σνακ, όπως ένα φρούτο για παράδειγμα. Θα κρατηθείτε σε εγρήγορση για τις επόμενες δύο ώρες τουλάχιστον.