Η Camila Cabello σου δείχνει τον τρόπο για να αποκτήσεις γυμνασμένες καμπύλες

Πατούλια Κατερίνα
Η Camila Cabello σου δείχνει τον τρόπο για να αποκτήσεις γυμνασμένες καμπύλες

Η 24χρονη Camila Cabello έχει ξεκινήσει τους αγώνες δρόμου με τις φίλες της και η διαφορά φαίνεται στο σώμα της.

Η 24χρονη τραγουδίστρια του μυθικού πια Senorita, Camila Cabello, μπορεί να είναι single πια αλλά έχει βρει τρόπο να ξεπερνάει τη θλίψη του χωρισμού.

Η Camila έχει αποκτήσει ένα σφιχτό σώμα, έχει σμιλέψει τις καμπύλες της και αυτό το πέτυχε με την βοήθεια των κολλητών της.

Aγώνας δρόμου για την Cabello

Η τραγουδίστρια βρέθηκε με τις κολλητές της στον αγώνα δρόμου μετ’ εμποδίων Tough Mudden πέντε χιλιομέτρων και όλες οι κοπέλες κατάφεραν να τερματίσουν και φυσικά καμάρωσαν γι’ αυτό.

Η Camila δεν μπορούσε παρά να καμαρώσει για όσα πέτυχε και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, ποζάροντας με κοντό κολάν και μπουστάκι.

Η Cabello παραμένει fit με τη βοήθεια της trainer, Jenna Willis και η τραγουδίστρια λατρεύει την προπόνηση εκτός γυμναστηρίου, το τρέξιμο, την αναρρίχηση, την πεζοπορία αλλά και το SUP.



Ανάμεσα στις κολλητές της Camila, είναι και η YouTuber Liza Koshy. Πέρα από τους σκληρούς αυτούς αγώνες δρόμου, η τραγουδίστρια λατρεύει τα λάστιχα αντίστασης ενώ προσέχει την προπόνηση σε χέρια και κοιλιά. Δεν ήταν πάντα έτσι fit η 24χρονη.

Σε συνέντευξη του 2015, η Camila είχε παραδεχτεί πως όταν ξεκίνησε να γυμνάζεται, ένιωσε πως θα κάνει εμετό.
Όσο για τη διατροφή της, η Cabello, ξεκίνησε να τρέφεται σωστά στο πλευρό του πρώην της Shawn Mendes:

«Δεν τρεφόμουν σωστά, ποτέ δεν έτρωγα λαχανικά, ούτε καν αγγούρι ή καρότο. Έχει τελειώσει η μάχη με το σώμα μου, είμαι ευγνώμων για το σώμα που έχω και είμαστε πραγματικές γυναίκες με καμπύλες».


https://www.instagram.com/p/CaLoJtPpLsN

Υπάρχουν αμέτρητες μελέτες που αποδεινύουν ότι η έκθεση σε εξωτερικούς χώρους και στη φύση, ή περιβάλλοντα με στοιχεία της φύσης, είναι ζωτικής σημασίας για τη γνωστική και σωματική μας ευεξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι κοιλιακοί της Ιωάννας Μαλέσκου δεν γνωρίζουν χειμώνα: Κλέψε τα μυστικά της

Μη μετράς τα λεπτά! Το μυστικό είναι να τρέχεις όσο αντέχεις