Τις ασκήσεις και τη διατροφή της Megan Fox θα τις ζήλευαν μέχρι και οι Kardashians

Μαρία Ροδίτη
Τις ασκήσεις και τη διατροφή της Megan Fox θα τις ζήλευαν μέχρι και οι Kardashians

Η star ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για να διατηρεί τις αναλογίες της!

Είναι από εκείνες τις γυναίκες που θα δεις και θα πεις… wow! Τόσο για το υπέροχο πρόσωπο με τα ξεχωριστά βαθυγάλανα μάτια της, όσο και για τις αναλογίες που κόβουν την ανάσα.

Και λες από μέσα σου, ΟΚ μπλε μάτια ο Θεός δεν μου έδωσε, αυτό το σώμα όμως δεν μπορώ να το αποκτήσω κι εγώ; Χμμ… Αν έχεις αντοχές, υπομονή και δύναμη μπορείς. Γιατί πολύ απλά η Megan Fox είναι στρατιώτης με τη διατροφή και τη γυμναστική της. Παρασπονδίες δεν κάνει σχεδόν ποτέ, ενώ και στην προπόνησή της ακολουθεί πιστά ό,τι της λέει ο personal trainer της.

courteney cox fitness

Η Courteney Cox λατρεύει τη γυμναστική! Τι ασκήσεις κάνει και τι τρώει για να παραμένει fit

Η διατροφή της Megan Fox

Δεν το λες και εύκολο το διατροφικό πρόγραμμα της Megan Fox μιας και η star προσπαθεί να κάνει έναν συνδυασμό κετογονικής, paleo και five-factor δίαιτας. Αυτό σημαίνει ότι στο διατροφολόγιό της αποφεύγει τα δημητριακά, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα όσπρια. Ωστόσο, φροντίζει να τρώει οπωσδήποτε πέντε γεύματα την ημέρα, μεταξύ άλλων πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και δύο snacks.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, η Megan ακολουθούσε πολύ αυστηρή vegan διατροφή, όμως έχασε πολλά κιλά και έτσι τη σταμάτησε.

Αλήθεια, τι τρώει σήμερα η Megan και διατηρεί τις αναλογίες της;


https://www.instagram.com/p/Bd5iUnYg5gw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρωινό

Για τη Megan Fox το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Είναι αυτό που της δίνει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, τα οποία χρειάζεται για να αθλείται και να είναι δραστήρια στην καθημερινότητά της. Καθημερινά, λοιπόν, ξεκινά πίνοντας μια κούπα καφέ και τρώγοντας ομελέτα με φρέσκα λαχανικά, φρέσκα φρούτα και μια χούφτα αμύγδαλα.

Μεσημεριανό

Στο μεσημεριανό της η Megan Fox επιλέγει σαλάτα με ψητό ή καπνιστό σολομό. Η star λατρεύει τον σολομό και τρώει τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Αν, ωστόσο… μπουχτίσει με το ψάρι, θα προτιμήσει ψητό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

Και μιας που ακολουθεί πιστά τα πρωτόκολλα της Paleo/κετογονικής δίαιτας, πάντα προσθέτει στη σαλάτα της παρθένο ελαιόλαδο και μηλόξυδο.

Βραδινό

Το βραδινό της Megan Fox δεν διαφέρει και πολύ από το μεσημεριανό της. Η star τρώει ό,τι έχει μείνει από το μεσημέρι, δηλαδή κοτόπουλο ή σολομό με εποχιακά λαχανικά. Έτσι, παίρνει όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα θρεπτικά στοιχεία που έχει ανάγκη ο οργανισμός της για να παραμένει αδύνατη και… δυνατή συγχρόνως.


https://www.instagram.com/p/CTfK1iblWLW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Snacks

Όσο για τα snacks της Megan Fox; Αυτά μπορεί να είναι ένα smoothie ή δύο μέσα στην ημέρα, ώστε να έχει ενέργεια κάθε ώρα και στιγμή. Και μη σκεφτείς ότι τα smoothies έχουν ζάχαρη… Όχι! Η 35χρονη ηθοποιός φτιάχνει πολύ υγιεινά smoothies με φρέσκα φρούτα, γάλα αμυγδάλου και σκόνη πρωτεΐνης.

Άλλα snacks που αγαπά είναι τα αμύγδαλα, τα οποία έχουν την ικανότητα να ρυθμίζουν στο αίμα τα επίπεδα χοληστερόλης.

Τι αποφεύγει να τρώει η Megan Fox

Η Megan Fox αποφεύγει τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη, επεξεργασμένα συστατικά και junk food. Και αυτό δεν το κάνει μόνο για να διατηρεί τη σιλουέτα της καλλίγραμμη. Οι υδατάνθρακες απλώς δεν την κάνουν να αισθάνεται καλά. Γι’ αυτό και προτιμά περισσότερο τα φρούτα και τα λαχανικά. Άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό να «ακούς» τις ανάγκες του σώματός σου, έτσι δεν είναι; Ακριβώς αυτό, λοιπόν, κάνει η Megan Fox.

Και, φυσικά, όταν αισθανθεί ότι θέλει λίγο να… βγει από το πρόγραμμά της κι αυτό το κάνει. Εκείνες τις φορές επιλέγει να φάει pancakes βρώμης με βατόμουρα ή ζεστή σοκολάτα με γάλα χωρίς λιπαρά.



Το πρόγραμμα γυμναστικής της Megan Fox

Αρκεί μια ματιά στο σώμα της Megan Fox για να καταλάβεις ότι γυμνάζεται σκληρά. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αθλείται το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα και ακολουθεί πιστά ό,τι της λέει ο personal trainer της, Harley Pasternak.

Τι ακριβώς κάνει, όμως, η Megan και έχει τέτοιες αναλογίες; Θα τα μάθεις όλα στην παρακάτω gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ