Βeach volley: Μία καλοκαιρινή δραστηριότητα που μπορείς να απολαμβάνεις όλο τον χρόνο!

Βeach volley: Μία καλοκαιρινή δραστηριότητα που μπορείς να απολαμβάνεις όλο τον χρόνο!

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις ακυρώσει ένα workout, επειδή μία κακοκαιρία σου χάλασε τα σχέδια;

Αν η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και προσπαθείς μέσα από τις προπονήσεις σου να γίνεσαι όλο και καλύτερη, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σου σπορ, τότε αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, ποιο είναι το άθλημα στο οποίο αξίζει να επενδύσεις, για να το απολαμβάνεις όλο τον χρόνο, ακόμη και τις βροχερές μέρες του χειμώνα; Ποιο είναι το άθλημα που σε εμπνέει να καλλιεργήσεις το ομαδικό πνεύμα σου, να μοιραστείς χρόνο με την παρέα σου και την ίδια στιγμή, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση;

Κι όμως, η απάντηση «κρύβεται» στο beach volley, μία καλοκαιρινή συνήθεια που για κάποιες από εμάς αποτελεί λατρεία και πλέον, χάρη στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και το κέντρο Triantafyllidis Beach Arena, μπορεί να γίνει μέρος των εβδομαδιαίων workout σου και τους 12 μήνες του χρόνου!

Είτε είσαι αρχάρια ή κρυφό ταλέντο στα σερβίς, έχεις κάθε λόγο να ρίξεις μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί και να μάθεις τους λόγους που αξίζει να εντάξεις το beach volley στη ζωή σου, πραγματοποιώντας μία κάθιδρη και αναζωογονητική προπόνηση με τον ρέκορντμαν Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Ο καιρός δεν θα καθορίζει πια τη συχνότητα των προπονήσεών σου

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις ακυρώσει ένα workout, επειδή μία κακοκαιρία σου χάλασε τα σχέδια; Σε όλους μπορεί να συμβεί, αλλά όχι σε όσους ασχολούνται με το indoor beach volley. Διότι χάρη στο υπερσύγχρονο κέντρο άθλησης Triantafyllidis Beach Arena στον Γέρακα Αττικής, που αποτελεί τον μοναδικό χώρο στην Ελλάδα με δύο κλειστά γήπεδα στρωμένα με χαλαζιακή άμμο, μπορείς να κάνεις εξάσκηση στο αγαπημένο σου σπορ, ακόμη και όταν έξω βρέχει ή χιονίζει. Ναι, είναι κάτι διαφορετικό και μοναδικό, κάτι που ανάλογό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα, για αυτό και αξίζει να το συστήσεις στην παρέα σου, οργανώνοντας ένα φιλικό τουρνουά μεταξύ σας.

NT_Triantafyllidis-Beach-Arena-@Queen.gr_html_c7207b94919f5f01.jpg

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης θα σου μεταδώσει την αγάπη του για το beach volley

Όταν ο δάσκαλος ή ο προπονητής σου είναι ένας άνθρωπος που αγαπά με πάθος αυτό που κάνει, είναι πολύ εύκολο να σου μεταδώσει αυτό το συναίσθημα και να σε εμπνεύσει να το ακολουθήσεις με την ίδια αφοσίωση. Και ο ρέκορντμαν Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ή αλλιώς, ο King of the Beach, είναι ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Είναι ο άνδρας που έχει συνδεθεί όσο κανένας άλλος με τη χρυσή γενιά του ελληνικού volley και ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους και κύπελλα, κατέχοντας το ρεκόρ πρωταθλημάτων στο άθλημα του volley με 12 πρωταθλήματα από το 1996 και έχοντας λάβει μέρος σε 365 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αγαπούσε πολύ, βέβαια, και το beach volley. Η αγάπη του για το συγκεκριμένο άθλημα, λοιπόν, τον ώθησε να επενδύσει σε αυτό και να δημιουργήσει κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, δηλαδή την Triantafyllidis Beach Arena. Και το κέντρο άθλησής του αποτελεί την «καρδιά» του beach volley στην Ελλάδα, ένα μέρος που όχι μόνο προπονεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, αλλά συντονίζει και σχεδιάζει δράσεις με επίκεντρο το beach volley.

NT_Triantafyllidis-Beach-Arena-@Queen.gr_html_ce7625b28ed52a1c.jpg

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

Θα απολαύσεις μία υψηλού επιπέδου προπόνηση με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό

Ο χώρος και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείς για τις προπονήσεις σου, είναι «το Α και το Ω» για να απολαμβάνεις workout υψηλού επιπέδου, τα οποία σε ικανοποιούν και σε εμπνέουν να συνεχίζεις την προσπάθεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα λατρέψεις την Triantafyllidis Beach Arena: Το γεγονός πως διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με την αιχμή της τεχνολογίας. Πιο αναλυτικά, διαθέτει μετρητή ταχύτητας για σερβίς και επίθεση, video corner στο οποίο γίνεται live streaming του εκάστοτε τουρνουά και ειδικό app για τα smartphone που εξυπηρετεί τους συμμετέχοντες. Ωστόσο, τα προνόμια δεν περιορίζονται στα παραπάνω, αφού πρόκειται για ένα πλήρες αθλητικό κέντρο με επίκεντρο το beach volley, το οποίο περιλαμβάνει αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, functional training studio για να απολαμβάνεις αυτόνομες προπονήσεις, κερκίδα, cafe και boutique. Ό,τι χρειάζεσαι, δηλαδή, για να απολαμβάνεις με άνεση και καλή διάθεση τις προπονήσεις σου.

NT_Triantafyllidis-Beach-Arena-@Queen.gr_html_fb5bfb9d2b769e59.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Κανόνισε την πρώτη σου επίσκεψη στην Triantafyllidis Beach Arena και γνώρισε από κοντά τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος θα σε εμπνεύσει να μάθεις καλύτερα το σώμα σου και τις δυνατότητές του, μέσω του beach volley. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή η πρώτη επίσκεψη θα γίνει μία αφορμή για να μετατρέψεις το beach volley σε μία διασκεδαστική μέθοδο γυμναστικής, την οποία θα ακολουθείς όλο τον χρόνο, κάνοντας έτσι level up και στη fitness ρουτίνα σου.

Φωτογραφίες: Matthew Miller