Αμαρτωλός στύλος ή φοβερή γυμναστική;

Αμαρτωλός στύλος ή φοβερή γυμναστική;

Την αμαρτία πολλοί αγάπησαν, τη γυμναστική, πάλι, λίγοι!

Η Άρτεμης ,γειτόνισσα, σαραντάρα, μάνα, κορμάρα, κυρία με «Κ» κεφαλαίο. Χτυπάω κουδούνι, κουρασμένη (η κόρη μου άρρωστη και με γκρίνια) , ξυπόλητη, με φόρμες, (το τζιν δεν έκλεινε) να ζητήσω ζαχαρίνες για τον καφέ (μπας και κλείσει το τζιν κάποια στιγμή) κι εκείνη μου ανοίγει ιδρωμένη και με καυτό σορτσάκι! Το σαλόνι το κοσμεί ένας ωραιότατος μεταλλικός στύλος, που όπως θα μάθω αργότερα μπαίνει - βγαίνει απλά και γρήγορα, τον οποίο και χρησιμοποιεί για pole dance!

Μου εξηγεί ότι το pole dance είναι ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στη γυναικεία εκγύμναση, σε γυμνάζει συνδυάζοντας χορευτικές κινήσεις και ακροβατικές φιγούρες, τονώνει το καρδιαγγειακό σύστημα και προσφέρει ζηλευτή γράμμωση.

Έπειτα από εσωτερική διαμάχη του πουριτανικού εαυτού μου και του άλλου που φώναζε «εγώ πότε θα ξαναγίνω γυναίκα?» , αποφάσισα να επισκεφτώ σχετική σχολή και το διασκέδασα απίστευτα.

Έπειτα από ενάμιση μήνα προπόνησης, πιο σφιχτή, πιο καλοδιάθετη, πιο θηλυκή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και φορώντας το τζιν μου, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Όσο για τον άντρα μου, θέλει να προσπαθούμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για τον γιό!