Τρεις απλοί τρόποι για να αυξήσουμε τις καύσεις του οργανισμού

Τρεις απλοί τρόποι για να αυξήσουμε τις καύσεις του οργανισμού

Το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στο χάσιμο βάρους επιτυγχάνεται με απλές κινήσεις

Όλοι ξέρουμε ότι, βασικός συντελεστής στην απώλεια των περιττών κιλών είναι η άσκηση. Αν βιάζεστε να δείτε το επιπλέον βάρος να εξαφανίζεται, αλλλάξτε την fitness ρουτίνα σας σε τρία σημεία.

1) Ξυπνήστε νωρίς
Η πρωινή άσκηση γίνεται ευκολότερα, αφού νωρίς το πρωί επικρατούν πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Το καλύτερο, όμως, με την πρωινή άσκηση είναι ότι καίει περισσότερες θερμίδες. Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που γυμνάζονται πριν από το μεσημέρι έχυν περισσότερη ενέργεια μέσα τους, με αποτέλεσμα να δουλεύουν πιο πολύ, και για μεγαλύτερο χρόνο από τους άλλους. Το να μάθετε να γυμνάζεστε κάθε πρωί, είναι πολύ πιθανό να είναι και ένας τρόπος να μείνετε πιστή στην fitness ρουτίνα σας και να την βάλετε στο πρόγραμμα και μακροπρόθεσμα.

2) Επιταχύνετε τους ρυθμούς
Όσον αφορά την αερόβια άσκηση, το τρέξιμο είναι αυτό που μας βοηθάει να χάσουμε περισσότερο βάρος, σε σχέση με το απλό περπάτημα. Φανταστείτε,λοιπόν, να αυξήσετε τους ρυθμούς του τρεξίματος. Δεν χρειάζεται να διατηρήσετε τους γρήγορους ρυθμούς καθ΄όλη τη διάρκεια της άσκησης, φροντίστε να υπάρχει εναλλαγή. Μην ξεχνάτε, όπως τρέχετε να κουνάτε στα πλάγια και τα χέρια σας- με αυτό τον τρόπο θα κάψετε 15% περισσότερες θερμίδες.


3) Μην ξεχνάτε τους μύες σας
Όσο περισσότερη μυική μάζα έχει το σώμα, τόσο ευκολότερα καίει θερμίδες. Μην περιορίζεστε στα βάρη στο γυμναστήριο. Κάντε μικρές, μυικές ασκήσεις και στην καθημερινότητα, όπως push- ups. Εύκολοι, καθημερινοί τρόποι για μεγαλύτερη ενδυνάμωση των μυών, στην καθημερινότητά μας; Στο σούπερ μάρκετ, προτιμήστε να κουβαλήσετε τα ψώνια σας σε καλάθι, αντί για το καρότσι, χρησιμοποιείστε τις σκάλες, αντί του ασανσέρ, όποτε είναι δυνατό.