Tα πιο αποτελεσματικά καλοκαιρινά σπορ: Δοκιμάστε τα!

Γωγώ Φούντα
Tα πιο αποτελεσματικά καλοκαιρινά σπορ: Δοκιμάστε τα!

Συνδυάστε διασκέδαση με άσκηση και δε θα χάσετε!

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον υπέροχο καιρό του καλοκαιριού για να τονώσετε το σώμα σας και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε; Εδώ σας έχουμε τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά σπορ τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε!

Περπάτημα: Μπορεί να γίνει οπουδήποτε και δεν επιβαρύνει με περιττά έξοδα. Γυμνάζει εξαιρετικά τα πόδια, βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαναπνευστικού συστήματος, φρεσκάρει το μυαλό, εκτονώνει το άγχος ενώ είναι ο ασφαλέστερος τρόπος εκγύμνασης αν δεν είστε και ιδιαίτερα αθλητικός τύπος!

Καλλίγραμμα πόδια: Το μυστικό είναι να περπατάτε με γυμνά πόδια στην αμμουδιά. Ίσως να μην είναι η πρώτη φορά που το ακούτε, αλλά το βάδισμα στην αμμουδιά ή ακόμα και μέσα στο νερό γυμνάζει διπλά τα πόδια σας.

Κολύμπι: Πρόκειται για το βασιλιά των καλοκαιρινών σπορ και μία από τις καλύτερες μεθόδους θεραπευτικής γυμναστικής. Δεν υπάρχουν κραδασμοί, α άνωση «ελαττώνει» το σωματικό βάρος, το σώμα διατηρείται δροσερό και η υδροστατική πίεση ανακουφίζει το κυκλοφορικό σύστημα.

Τέλος στην κυτταρίτιδα: Χρησιμοποίησε μία σανίδα επίπλευσης και βατραχοπέδιλα για 5-10 λεπτά έχοντας το σώμα σου σε διαφορετικές στάσεις. Τα βατραχοπέδιλα προσφέρουν επιπλέον αντίσταση ενώ η σανίδα σου επιτρέπει να γυμνάσεις καλύτερα τα πόδια και τους γλουτούς.

Διαβάστε επίσης:

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της

Πλάτη, μπούστο, μπικίνι: Οι καλύτερες ασκήσεις για να τα αναδείξετε