Ακολουθήστε το fitness πρόγραμμα της Anne Hathaway για... γατίσιο κορμί

Γωγώ Φούντα
Ακολουθήστε το fitness πρόγραμμα της Anne Hathaway για... γατίσιο κορμί

Έτσι κατάφερε η διάσημη ηθοποιός να μπει στο κοστούμι της Catwoman...

Όσοι πρόλαβαν να δουν το Τhe Dark Night Rises, σίγουρα δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν την άψογη σιλουέτα της πρωταγωνίστριας Anne Hathaway μέσα στο ασφυκτικό μαύρο κοστούμι της Catwoman. Και μπορεί οι άντρες θεατές απλά να την θαύμασαν, οι γυναίκες από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να μην αναρωτηθούν πως έφτιαξε αυτό το κορμί η διάσημη ηθοποιός. Εμείς βρήκαμε το fitness πρόγραμμα που ακολούθησε για τις ανάγκες της ταινίας και το μοιραζόμαστε μαζί σας...

Παρά το γεγονός ότι η Anne ήταν ήδη χορτοφάγος, σύμφωνα με την ίδια δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί στις νέες της διατροφικές συνήθειες. Η διάσημη διατροφολόγος Jackie Keller, η οποία έχει αναλάβει κατά καιρούς και άλλες διάσημες κυρίες του Hollywood, της έφτιαξε ένα πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε δημητριακά ολικής αλέσεως, αβοκάντο, αμύγδαλα, σουσάμι, μαύρη σοκολάτα, έντονα κόκκινα και πορτοκαλί λαχανικά, σκούρα πράσινα λαχανικά, τζίντζερ και κουρκουμά.

Λόγω των ιδιαίτερων διατροφικών συνηθειών της Anne, η Keller έφτιαξε ένα πρόγραμμα ώστε να διατηρούνται υψηλά τα επίπεδα πρωτείνης στο αίμα με άφθονο σειτάν το οποίο είναι κρέας σίτου και τέμπε το οποίο είναι προιόν από σόγια. Επίσης, αγαπημένα φαγητά της ηθοποιού αυτό το διάστημα ήταν η σούπα miso, τα κλαμπ σάντουιτς με τέμπε, το αβοκάντο και το ψωμί χωρίς γλουτένη, η σαλάτα με καστανό ρύζι Τοσκάνης και η ειδική για χορτοφάγους μπριζόλα από σειτάν και frittatas με ασπράδια αυγού.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα γυμναστικής της, η star ασκούνταν 5 μέρες την εβδομάδα για 90 λεπτά με χορό, βάρη, καρδιαγγειακή άσκηση και στατικές ασκήσεις. Εκτός φυσικά από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρακολούθησε και μαθήματα yoga να αποφύγει τους υπερβολικά φουσκωμένους μύες.

Διαβάστε επίσης:

Επίπεδη κοιλιά και καλλίγραμμα πόδια. Πώς;

Κάντο όπως οι stars: Πώς παραμένουν πιστές στη fitness ρουτίνα τους;