Καταπολεμήστε την πείνα με πρωινή γυμναστική

Καταπολεμήστε την πείνα με πρωινή γυμναστική

Γιατί και η σωστή στιγμή παίζει τον ρόλο της

Αν ξυπνάτε το πρωί νιώθοντας έντονο το αίσθημα της πείνας, σας έχουμε νέα: μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να την ξεπεράσετε, υπάρχει, όμως, τρόπος να την ελέγξετε. Και αυτό γίνεται εάν βάλετε, στην καθημερινή σας ρουτίνα την πρωινή γυμναστική. Εκτός, φυσικά, από τον έλεγχο της πείνας μας, υπάρχουν και άλλα οφέλη της πρωινής επίσκεψης στο γυμναστήριο. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

1) Μας γίνεται συνήθεια
Εάν το πρώτο πράγμα που κάνουμε τα πρωινά μας, είναι η γυμναστική, τα οφέλη, σε σχέση με την υπόλοιπη ημέρα μας, είναι δύο: το πρώτο, μετά έχουμε όλη την ημέρα μας ελεύθερη. Το δεύτερο: από την στιγμή που μετά από το γυμναστήριο μπορούμε να κάνουμε όλες τις άλλες δουλειές μας, είναι πιο εύκολο να υιοθετήσουμε την συνήθεια. Με λίγα λόγια, αντί να αναβάλλουμε την επίσκεψή μας στο γυμναστήριο μέσα στην ημέρα, την πραγματοποιούμε το πρωί και ξεμπερδέψαμε.

2) Αποκτούμε περισσότερη ενέργεια
Όταν γυμναζόμαστε, η προσπάθεια που καταβάλλουμε βοηθάει να μεταφερθούν στον οργανισμό οξυγόνο και άλλες θρεπτικές ουσίες. Αυτό συνεπάγεται καλύτερη λειτουργία ολόκληρου του καρδιαγγειακού συστήματος που ενισχύει την ενέργειά μας μέσα στην ημέρα.


3) Περιορίζει την πείνα
Σύμφωνα με έρευνες, η συνήθεια της πρωινής γυμναστικής για 45 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα μας κάνει, μέσα στην ημέρα, να πεινάμε λιγότερο και, ως εκ τούτου, να καταναλώνουμε λιγότερες θερμίδες

Διαβάστε ακόμα:
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους κοιλιακούς μας;
Τι πρέπει να προσέξετε όταν θέλετε να γυμνάσετε μία συγκεκριμένη ομάδα μυών;
Τα τρία πράγματα που ενοχλούν τον trainer μας