Μαριάντα Πιερίδη: «Πώς κρατιέμαι σε φόρμα;»

Μαριάντα Πιερίδη: «Πώς κρατιέμαι σε φόρμα;»

Τι τρώει και πώς γυμνάζεται η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι ίσως η πιο καλλίγραμμη και γυμνασμένη τραγουδίστρια που έχουμε. Το σώμα της είναι σε άψογη κατάσταση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναστενάξει- ακόμη κι εμείς οι γυναίκες κοιτώντας την να απολαμβάνει γαλαζοπράσινες παραλίες με μικροσκοπικά μαγιώ. Μπορεί να χειμώνιασε όμως το μαρτήριό μας- παρότι ευχάριστο δεν έλαβε τέλος! Αντιθέτως η Μαριάντα, δίνει δυναμικά το... 'παρών' κάθε Κυριακή στο Dancing With The Stars. Δεν αντέξαμε και αποφασίσαμε να την ανακρίνουμε, (αμυδρά) και να μάθουμε τα μυστικά της διατροφής και του fitness προγράμματός της.

Μαριάντα, πάντα είσαι σε άψογη φόρμα! Πόσα χρόνια γυμνάζεσαι;

Ανέκαθεν! Από πολύ μικρή. Έκανα ενόργανη από 5 ετών!

Τώρα κάνεις κάτι; Και τι είναι αυτό;

Κάνω spinning. Είναι ποδήλατα αγωνιστικά, στατικά σε κλειστό χώρο, τα οποία έχουν αυξομειώσεις στο πετάλ, απαιτούν κίνηση με μεγάλη ένταση και έχουν και πολύ δυνατή μουσική! Είναι επί τόπου άσκηση. Αρκετά έως πολύ σκληρή. Κοιλιακούς και βάρη δεν κάνω. Βάρη δεν έκανα ποτέ μου. Τώρα κάνω μόνο αυτό.

Αυτό σημαίνει πως το spinning είναι η αγαπημένη σου άσκηση;

Αυτή την εποχή ναι. Παλιά έκανα τρέξιμο, αεροβική... Δεν έχω ας πούμε ασχοληθεί με βάρη ή χορό. Με το χορό τώρα ήρθα σε επαφή και μου αρέσει. Πιο πολύ με στίβο έχω ασχοληθεί. Θα δούμε στο μέλλον!

Πόσες φορές κάνεις γυμναστική την εβδομάδα;

Κάνω spinning κάθε μέρα. Αλλά έχουμε και τις προπονήσεις. Τις πρόβες του DWTS, οπότε καθημερινά.

Έχεις προσωπικό γυμναστή;

Όχι δεν έχω. Έχω κάνει personal στο παρελθόν. Έκανα πριν από 2 χρόνια για την ακρίβεια.

Ποιο μέρος του σώματός σου σε έχει προβληματίσει ή χρειάζεται παραπάνω άσκηση;

Ποτέ δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ με κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Πάντα ομοιόμορφα κατανέμεται το βάρος στο σώμα μου! Ευτυχώς. Δεν έχω ξεφύγει και ποτέ βέβαια!

Πόσες φορές τρως την ημέρα; Σου έχει ανοίξει κι εσένα η όρεξη όπως μας παραδέχτηκε η ΄Ελενα Παπαβασιλείου για παράδειγμα;

Γενικά τρώω μικρές ποσότητες 5-6 φορές τη μέρα. Αλλά ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Η όρεξή μου έχει ανοίξει πολύ. Ενώ έκανα 1-2 ώρες γυμναστική τη μέρα, σε αυτό έχουν προστεθεί 4-5 ώρες πρόβες για το Dancing- κάτι που σε εξαντλεί. Ο οργανισμός ζητάει φαγητό. Το μόνο σίγουρο.

Και εσύ τι κάνεις όταν πεινάς; Καταπιέζεσαι; Έχεις κάποιο μυστικό ή ορμάς;

Μυστικό για να καταπολεμήσεις την πείνα δεν υπάρχει. Όταν πεινάς απλά τρως! Πρέπει όμως να προσέχεις. Τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα. Όποτε στερείς από τον οργανισμό το φαγητό... εκείνος το θυμάται και αντιδρά. Πώς; Κρατώντας στις λιπαποθήκες του το πρώτο φαγητό που θα του δώσεις μετά! Πρέπει αν το κάνεις αυτό να προσέξεις πολύ τι θα του δώσεις. Το υγιές όμως είναι να μην πεινάμε. Όταν θέλουμε να φάμε πρέπει να το κάνουμε. Με μέτρο.

Υπάρχει κάποιο φαγητό που δεν τρως ή που αποφεύγεις;

Κοίταξε... Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει. Γενικά τρώω και δοκιμάζω τα πάντα στο φαγητό. Για να είμαι όμως ειλικρινής, αποφεύγω τους υδατάνθρακες. Πάντα. Δεν μου κάνουν καλό. Δεν τρώω ψωμί, μακαρόνια κλπ. Με πρήζουν και με δυσκολεύουν. Μόνο πατάτες τρώω κι αυτες σπάνια, βραστές ή ψητές...

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που τρως ή έστω κάτι αγαπημένο;

Όχι, απλά κρατάω το μέτρο. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και μου αρέσει πάρα πολύ είναι οι χορτόπιτες! Δεν κάνω κάτι τρελλό με τη διατροφή μου...

Διαβάστε ακόμη:


To Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του Dancing with the stars και σας τα λέει όλα!

Αποκλειστικό: Η Έλενα Παπαβασιλείου απαντά στο Queen.gr χορεύοντας!

Αποκλειστικό: To Queen.gr μπήκε στις πρόβες του Dancing With The Stars