Προπόνηση με ιμάντες: Για σώμα σφιχτό και σμιλεμένο όσο ποτέ!

Προπόνηση με ιμάντες: Για σώμα σφιχτό και σμιλεμένο όσο ποτέ!

Μία προπόνηση που θα μεταμορφώσει το σώμα σας!

Οι ιμάντες ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στην προπόνησή σας. Μία συνεδρία Airfit Trainer Pro, με τους πιο πρωτοποριακούς ιμάντες στον κόσμο , θα σας πείσει ότι οι στόχοι σας φέτος θα επιτευχθούν. Κάθε απλή άσκηση μεταμορφώνεται σε πιο απαιτητική, αφού καλείστε να τις εκτελέσετε με τη βοήθεια των ιμάντων. Η αντίσταση είναι η λέξη κλειδί. Χρησιμοποιείτε το βάρος σας σε κάθε άσκηση που εκτελείτε κι έτσι αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Φυσικά θα πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις εντολές του personal trainer σας.


Το θετικό με τους ιμάντες, είναι ότι μπορείτε να γυμνάσετε όλο σας το σώμα με μία μόνο προπόνηση. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι γυμναστές, θα σας προτείνουν ασκήσεις για πλάτη, χέρια, ώμους, κοιλιά, πόδια, γλουτούς. Το σώμα σας δυναμώνει και αποκτά ισορροπία. Πετυχαίνετε επίσης κάτι πολύ βασικό: Να σφίξετε και να σμιλέψετε το σώμα σας μέσα σε λίγες προπονήσεις.


Φανταστείτε, λοιπόν, να εκτελείτε κοιλιακούς περνώντας τα πόδια σας μέσα στους ιμάντες και τραβώντας τα προς το στήθος, ενώ βρίσκεστε στον αέρα και στηρίζεστε στους αγκώνες ή να κάνετε push aps πάνω σε δύο σκοινιά. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι και η πιο απλή άσκηση γίνεται δύσκολη... Μπορεί να είναι απαιτητικό σαν πρόγραμμα, αλλά τα αποτελέσματα στο σώμα σας θα σας ανταμείψουν και με το παραπάνω! Τρεις προπονήσεις την εβδομάδα αρκούν για να βγείτε πιο fit από ποτέ στην παραλία.


Εγώ ακολουθώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα και το έχω λατρέψει. Τα αποτελέσματά του με δικαίωσαν. Οι personal trainers Γιάννης Γεωργάκης και Στέλιος Παπασάββας , του fitness star, θα σας προτείνουν τις ασκήσεις που χρειάζεται το σώμα σας για να μεταμορφωθεί. Δοκιμάστε το airfit, στο Fitness star, στου Ρέντη, ή στο Studio One, στον Άγιο Δημήτριο.


Δείτε ένα μικρό δείγμα ασκήσεων στο video στη gallery. Είσαστε έτοιμοι για προπόνηση στα άκρα;

Διαβάστε ακόμα:

Realryder: Ένα επαναστατικό ποδήλατο με το οποίο καίτε 600-800 θερμίδες ανά προπόνηση!

Ζumba : Χορός, διασκέδαση και κάψιμο λίπους μέσα από ένα πρόγραμμα; Και όμως!

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου και τους ανθρώπους της ζωής σου