Οι τέλειες ασκήσεις με βαράκια: Για να δείχνετε τα χέρια σας με υπερηφάνεια!

Οι τέλειες ασκήσεις με βαράκια: Για να δείχνετε τα χέρια σας με υπερηφάνεια!

Γιατί οι γυμνασμένοι ώμοι και χέρια είναι sexy!

Ποιος είπε ότι πρέπει να γυμνάζετε μόνο τα πόδια και την κοιλιά σας; Η εκγύμναση των χεριών και των ώμων δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση. Τα γραμμωμένα χέρια (και δε μιλάμε να φτάσετε στην υπερβολή) είναι sexy. Σκεφτείτε ότι έρχεται το καλοκαίρι και τα t-shirts και τα φορεματάκια θα κάνουν την εμφάνισής τους. Καμιά από εμάς δε θέλει να έχει μπρατσάκια ζουμπουρλούδικα.


Η λύση; Βαράκια! Αν δε θέλετε να πάρετε σε όγκο τότε φροντίστε να σηκώνετε λεφριά βαράκια και να εκτελείτε πολλές επαναλήψεις. Με αυτόν τον τρόπο θα κάψετε γρηγορότερα λίπος!
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε δύο super ασκήσεις για γυμνασμένους hot ώμους. Είπαμε φέτος το καλοκαίρι θα τους αναδείξουμε όπως τους πρέπει.


Άσκηση 1: Πιέσεις ώμων με βαράκια


Σε όρθια στάση και έχοντας το δεξί σας πόδι πίσω από το αριστερό πατώντας στη μύτη, παίρνετε βαθιά εισπνοή και σηκώνετε τους βραχίονές σας προς τα έξω, (στο πλάι), μέχρι το ύψος των ώμων. Προσοχή να κρατάτε τα βαράκια σφιχτά και να έχετε λυγισμένους τους αγκώνες σας στις 90 μοίρες. Εκπνέετε πιέζοντας τους αλτήρες προς τα πάνω, έως ότου οι βραχίονές να τεντωθούν πλήρως. Εισπνέετε και επιστρέφετε στην αρχική σας θέση. Να θυμάστε να έχετε πάντα πολύ καλά σφιγμένη την κοιλιά σας, η οποία σας χαρίζει ισορροπία. Επαναλάβετε την άσκηση 12 φορές επί 3 σετ

Άσκηση 2: Πλάγιες εκτάσεις ώμων με βαράκια


Σε όρθια στάση, έχοντας τα πόδια σας όμοια όπως στην άσκηση 1, κρατάτε τα βαράκια έχοντας τα χέρια κάτω, δίπλα στο σώμα σας λυγισμένα. Οι παλάμες σας θα πρέπει να είναι γυρισμένες με φορά προς τα μέσα. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και σηκώστε πλαγίως τα χέρια σας μέχρι το ύψος των ώμων. Εισπνέετε και κατεβάζετε σταθερά τα χέρια σας στην αρχική τους θέση. Κάνετε 3 σετ των 12 επαναλήψεων

Διαβάστε ακόμα:

5 απλοί τρόποι για να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και ενέργεια

Προπόνηση με ιμάντες: Για σώμα σφιχτό και σμιλεμένο όσο ποτέ!

5 αποτελεσματικές ασκήσεις για να κάψετε τα «ψωμάκια» και να αποκτήσετε γλουτούς για βραβείο!

DPG Network