Pole dancing: Η πιο sexy μέθοδος εκγύμνασης για… θανατηφόρο κορμί

Pole dancing: Η πιο sexy μέθοδος εκγύμνασης για… θανατηφόρο κορμί

Ποια τα οφέλη του; Είναι όντως τόσο αποτελεσματικό όσο φημίζεται;

Pole dancing. Μια νέα μέθοδος εκγύμνασης. Ήρθε για να ταράξει τα νερά. Τώρα η σέξι διάθεση συναντά την αποδοτική προπόνηση. Ο χορός στον στύλο περιλαμβάνει στοιχεία από διάφορα είδη χορού. Συνδυάζει ασκήσεις από γυμναστική εδάφους, ακροβατικά και μπαλέτο. Είναι συνδεδεμένο με το στριπτίζ, αλλά μη γελιέστε. Το pole dancing είναι απλώς μια εκπληκτική άσκηση που έχει σα στόχο να γυμνάσει όλο σας το κορμί, να πετύχει την απόλυτη σύσφιξη και ευλυγισία και να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.


Δε χρειάζεται να είσαστε χορεύτρια για να κάνετε pole dancing. Όλοι μπορούνε να λάβουν μέρος στα μαθήματα και σιγά σιγά θα εξελιχθούν τόσο που δε θα πιστεύουν στα μάτια τους. Αρχικά θα δουλέψετε κυρίως το πάνω μέρος του σώματός σας. Χέρια, κοιλιακοί και καλά γυμνασμένη πλάτη είναι ο πρώτος στόχος. Όταν αποκτήσετε την απαραίτητη ενδυνάμωση τότε θα ασχοληθείτε και με ασκήσεις επικεντρωμένες στα πόδια. Λικνίσματα, σκαρφαλώματα, το μάθημα τα έχει όλα. Θα βελτιωθεί η κίνησή σας και θα δυναμώσετε όλο σας το κορμί


Το μάθημα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και φυσικά πολύ αποτελεσματικό. Τυχαία έχουν όλες όσες ασχολούνται με το pole dancing αρκετό καιρό, θανατηφόρα κορμιά; Ξεφύγετε από κατακριτέες απόψεις για το pole dancing. Δε χορεύετε σε strip club με εσώρουχα... γυμναστική σε ένα studio κάνετε! Δοκιμάστε το!

Διαβάστε ακόμα

Προπόνηση με ιμάντες: Για σώμα σφιχτό και σμιλεμένο όσο ποτέ!

5 απλοί τρόποι για να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και ενέργεια

Οι τέλειες ασκήσεις με βαράκια: Για να δείχνετε τα χέρια σας με υπερηφάνεια!