Αντίο «ψωμάκια» πριν την παραλία!

Αντίο «ψωμάκια» πριν την παραλία!

Η Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, μας λέει τα πάντα για την νέα επαναστατική μέθοδο της Σονόλυσης.

Η κλασική μεσογειακή φιγούρα, μπορεί να είναι άκρως θηλυκή, αλλά αν δεν προσέξουμε τη διατροφή μας μπορεί να δημιουργηθούν οι αποθήκες λίπους στους γλουτούς μας, γνωστές και ως "ψωμάκια" . Επίσης, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι κληρονομικοί παράγοντες.
Για εσάς λοιπόν που ανακαλύψατε ότι οι εξαντλητικές δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα ή για εσάς που φοβάστε το νυστέρι και δεν θέλετε να προβείτε σε χειρουργική λιποαναρρόφηση, βρήκαμε την απόλυτη λύση! Τη Σονόλυση!

Πρόκειται για μία νέα μέθοδο, όπου χρησιμοποιούμε τη δύναμη των υπερήχων, για να δράσουμε ακριβώς επάνω στα λιποκύτταρα, με στόχο να αυξήσουμε τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης.

Όταν δρούμε με τη Σονόλυση τοπικά, όπως στα ψωμάκια, την κοιλιά, τους γλουτούς κ.α., δημιουργούμε ισχυρά μηχανικά κύματα που προκαλούν τη διάλυση του λιπώδους ιστού, ώστε να επιτρέψουν στο εγκλωβισμένο λίπος να απελευθερωθεί και να αποβληθεί από τον οργανισμό. Πραγματοποιούμε με άλλα λόγια, αυτό που είναι αδύνατο να γίνει από μόνο του, καθώς το σωρευμένο τοπικό λίπος απαιτεί "ειδική μεταχείριση" για να μπορέσει να απορριφθεί από τον οργανισμό.

Η διαφορά της Σονόλυσης με άλλες μεθόδους, πέρα από την ισχύ και την αποτελεσματικότητά της που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, είναι ότι δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα, αλλά καταλύει τη δομή του λιπώδους ιστού, για να έχουμε άμεσα και εμφανέστατα αποτελέσματα μείωσης του τοπικού, αλλά και του ολικού πάχους. Παράλληλα, πραγματοποιείται μία ανάπλαση του κολλαγόνου, ώστε να λειάνουμε το δέρμα και να σμιλεύσουμε τη σιλουέτα.

Το μέλλον βρίσκεται εδώ, στην εντελώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση που προκαλεί η Σονόλυση. Χωρίς κόπο, χωρίς πόνο και σε συνδυασμό με το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που παρέχουμε στα Medi Cosmetic, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τα ψωμάκια πριν βγείτε στην παραλία!

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

Πληροφορίες επικοινωνίας:

Κηφισιά: 210 6232400
Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800

www.medicosmetic.gr