Ώρα για μπικίνι: Εξαφανίστε το τοπικό πάχος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Ώρα για μπικίνι: Εξαφανίστε το τοπικό πάχος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Μάθετε τα πάντα για την Σονόλυση, την νέα «αναίμακτη λιποαναρρόφηση» που θα σας δώσει το σώμα των ονείρων σας!

Η ώρα για τις πρώτες βουτιές έφθασε και εσείς σκέφτεστε ακόμα πώς θα φορέσετε το μπικίνι; Το σωρευμένο λίπος στην κοιλιά, μπορεί πλέον να εξαφανιστεί χωρίς χειρουργικό νυστέρι ή πόνο, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες και το καλύτερο... μέχρι τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις σας!

Η λύση βρίσκεται στην επαναστατική μέθοδο της Σονόλυσης! Πρόκειται για μία εντελώς καινούρια μέθοδο, που χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων για να δράσει επάνω στο τοπικό πάχος. Με τη Σονόλυση, δημιουργούμε ισχυρά μηχανικά κύματα, που προκαλούν όχι την απλή συρρίκνωση των λιποκυττάρων όπως με άλλες μεθόδους, αλλά τη διάλυση του λιπώδους ιστού! Έτσι, βοηθούμε το λίπος να αποβληθεί από τον οργανισμό.

Πραγματοποιούμε με άλλα λόγια, αυτό που είναι αδύνατο να γίνει από μόνο του με δίαιτες ή κρέμες, καθώς το σωρευμένο τοπικό λίπος απαιτεί "ειδική μεταχείριση" για να μπορέσει να απορριφθεί από τον οργανισμό. Με τη Σονόλυση, δρούμε ακριβώς επάνω στο πρόβλημα με υπέρηχους που φτάνουν έως 8cm κάτω από την επιδερμίδα, χωρίς φυσικά εσείς να νιώθετε το παραμικρό! Όσο λοιπόν εσείς είστε ξαπλωμένη, η Σονόλυση πραγματοποιεί το θαύμα της, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες που διαρκούν περίπου 30 λεπτά η κάθε μία!

Η μείωση του τοπικού, αλλά και του ολικού πάχους είναι εντυπωσιακή, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει πρόβλημα όπως κοιλιά, γλουτούς, χέρια κτλ. Είναι τόσο μεγάλη η αποτελεσματικότητα της μεθόδου, που συμβουλεύουμε συνήθως να φέρετε μαζί σας στην πρώτη συνεδρία ένα παντελόνι που δεν κουμπώνει. Μετά τη συνεδρία όχι μόνο θα κουμπώσει το παντελόνι, αλλά θα μπαίνει και ένα δάχτυλο μέσα!

Οι ειδικοί, για να τονίσουν την αποτελεσματικότητα της Σονόλυσης την αποκαλούν "αναίμακτη λιποαναρρόφηση" όπου πραγματοποιείται ταυτόχρονα λιπογλυπτική και σύσφιξη για ένα πραγματικά αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
Στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, εφαρμόζουμε τη Σονόλυση με τεράστια επιτυχία και στα 3 υποκαταστήματά μας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία πρώτη δωρεάν επίσκεψη, για να φτιάξουμε μαζί το πλάνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

*Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400

www.medicosmetic.gr