Το πρόγραμμα που κάνει θαύματα: Ιδού πώς θα χάσει σε χρόνο dt η Kim τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Το πρόγραμμα που κάνει θαύματα: Ιδού πώς θα χάσει σε χρόνο dt η Kim τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Ο personal trainer της, αποκάλυψε το μυστικό τους

Το ότι η Kim έχει γίνει διπλάσια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το καταλάβαμε όλοι. Το θέμα που την καίει τώρα είναι πώς θα χάσει το συντομότερο δυνατό όλα αυτά τα κιλά. Την απάντηση της την έδωσε ο διάσημος personal trainer της, εν ονόματι Gunnar Peterson, ο οποίος είχε αναλάβει να κάνει κορμάρες στο παρελθόν και τις: Halle Berry και Sofia Vergara.


O... ιδιαίτερα απαιτητικός personal trainer τόνισε στην Kim ότι θα πρέπει να λιώσει στο gym για να επανέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα στο αρχικό της σωματότυπο. Μια άσκηση θα της «λύσει τα χέρια». Η προπόνηση έχει ως εξής: Στέκεσαι πίσω από τη όργανο (με ανάλογο βάρος) και με τα δύο χέρια στο τιμόνι σπρώχνεις με δύναμη το βάρος προς τα εμπρός περπατώντας σε κάθισμα με ιδιαίτερη ταχύτητα.

article-2349055-1A863BC8000005DC-911 634x410

Η άσκηση αυτή γυμνάζει απίστευτα γλουτούς, μηρούς, χέρια και κοιλιά. Μία άσκηση, πολλαπλά οφέλη! Όπως τονίζει ο γυμναστής είναι ιδιαίτερα σκληρή, τόσο που η Vergara όταν την εκτελούσε τον έβριζε στα ισπανικά!


Επιπλέον, ο Peterson θα κεράσει την Kim τις εξής... λιχουδιές: αμέτρητα squats, αλματάκια, ασκήσεις κωπηλασίας και cardio boxing. Εντάξει, να υποκλιθούμε στον κύριο. Αν με όλα αυτά η Kim δε χάσει σύντομα τα περιττά κιλά της, τότε θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά! Μήπως να πάμε gym σήμερα;

Διαβάστε ακόμα

Η ώρα της παραλίας: 4 tips που θα σε βοηθήσουν να φοράς με...αυτοπεποίθηση το μαγιό σου!

Αποκτήστε hot οπίσθια, με 3 απλές, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις!

Το απόλυτο τρικ για να γίνουν οι κοιλιακοί σας πιο... πέτρα από ποτέ!