Σιχαίνεστε το γυμναστήριο; Σας έχουμε τη λύση για να παραμείνετε σε φόρμα!

Γωγώ Φούντα
Σιχαίνεστε το γυμναστήριο; Σας έχουμε τη λύση για να παραμείνετε σε φόρμα!

Γιατί καλή και η γυμναστική αλλά ακόμα καλύτερη η διασκέδαση!

Koιτάζετε celebrities στα περιοδικά και ζηλεύετε το αψεγάδιαστο κορμί και τους γραμμωμένους τους κοιλιακούς; Κάθε καλοκαίρι σας λούζει κρύος ιδρώτας λίγο πριν βγείτε στην παραλία και προσπαθείτε να βρείτε το πιο... μπόλικο μαγιό για να κρύψετε επιπλέον κιλά και κυτταρίτιδα; Πιστέψτε μας σας καταλαβαίνουμε! Όπως επίσης καταλαβαίνουμε και ότι το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πηγαίνετε στο γυμναστήριο και να λιώνετε στο διάδρομο ειδικά όταν εξω έχει 35 βαθμούς! Σίγουρα, δεν υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ανάμεσα σε ένα λουκούλιο γεύμα και τη γυμναστική θα επέλεγαν το δεύτερο, αλλά έλα που καμιά φορά είναι κι αυτή απαραίτητη. Εμείς, επειδή αντιλαμβανόμαστε πόσες γυναίκες υπάρχουν εκεί έξω που μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά βαριούνται να κάνουν το οτιδήποτε, πόσο μάλλον κοιλιακούς και βαράκια, σας έχουμε κάποιους απλούς τρόπους για να μπορέσετε να κρατηθείτε σε φόρμα χωρίς καν να πατήσετε το πόδι σας στο γυμναστήριο!

1. Η σταθερή αξία που λέγεται σκάλες: Ξεχάστε το ασανσέρ, οπλιστείτε με θάρρος και αρχίστε την ανάβαση! Καλά δεν είπαμε να ανεβείτε και ουρανοξύστη, αλλά πραγματικά θεωρούμε ότι το να χρημοποιείτε ασανσέρ για τρεις ορόφους είναι τουλάχιστον αστείο! Νέοι άνθρωποι είστε με πυγμή και θέληση, αφήστε την τεμπελιά και κάντε κάτι για τη σιλουέτα σας! Επιπλέον tip: Αν έχετε τα κότσια ανεβείτε στις μύτες των ποδιών γιατί η εκγύμναση είναι ακόμα πιο αποτελεσματική!

2. Χορέψτε μέχρι τελικής πτώσεως: Βγείτε για ποτό με τους φίλους σας, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και παρασυρθείτε στον ρυθμό της μουσικής! Ο χορός είναι ίσως η πιο ευχάριστη και αποτελεσματική γυμναστική, η οποία έχει και σίγουρα αποτελέσματα. Δεν είπαμε φυσικά να το παίξετε Justin Timberlake και να θέλετε ένα μαγαζί μόνο για εσάς, αλλά το κούνημα των γοφών μπορείτε να το επιχειρήσετε! Αφήστε δε που έτσι θα έχετε και επιτυχίες και στο αντίθετο φύλο! Ντρέπεστε τρομερά να χορεύετε μπροστά σε κόσμο; Αν και δεν το καταλαβαίνουμε αυτό, μπορείτε ωραιότατα να χτυπηθείτε μέχρι τελικής πτώσεως στο σπίτι σας, με κομμάτια αποκλειστικά δική σας επιλογής!

3. Περπατήστε: Δεν έχετε χρήματα να βγείτε για ποτό; Κανένα πρόβλημα καθώς υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να περάσει κανείς την ώρα του εκτός σπιτιού και μάλιστα εμείς βρήκαμε κάποιους που μπορεί να γυμναστεί κιόλας! Πάρτε την φίλη σας και γυρίστε το κέντρο της Αθήνας με τα πόδια, φυσικά αφού έχει αρχίσει να βραδιάζει γιατί αλλιώς κινδυνεύετε με θερμοπληξία, και είμαστε σίγουροι ότι με την κουβέντα και φυσικά τα υπέροχα μέρη που μπορείτε να ανακαλύψετε, δεν πρόκειται να καταλάβετε πως θα περάσει η ώρα! Δυο φορές τη βδομάδα αν το κάνετε, και όχι φυσικά μετά να πηγαίνετε στα ταβερνάκια και να τρωπίνετε, τότε σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα!

Διαβάστε επίσης:

Κοιλιά- πέτρα: Αρκούν οι κοιλιακοί για να την αποκτήσουμε;

Το πρόγραμμα που κάνει θαύματα: Ιδού πώς θα χάσει σε χρόνο dt η Kim τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Διατάσεις: Γιατί είναι σημαντικές μετά την προπόνηση