Πώς απέκτησε η Gwyneth Paltrow super γυμνασμένα οπίσθια; Η Tracy Anderson αποκαλύπτει το μυστικό της

Πώς απέκτησε η Gwyneth Paltrow super γυμνασμένα οπίσθια; Η Tracy Anderson αποκαλύπτει το μυστικό της

Τι πρόγραμμα ακολουθεί; Τι τρώει;

H Gwyneth Paltrow τα έχει καταφέρει περίφημα! Πιο νέα από ποτέ, πιο φρέσκια από ποτέ, πιο κορμάρα από ποτέ... και όλα αυτά στα 40 της. Θυμηθείτε τη σκηνή από την καινούργια της ταινία εν ονόματι Thanks For Sharing, στην οποία κάνει στριπτίζ, αποκαλύπτοντας τους sexy γλουτούς της; Πώς κατάφερε να αποκτήσει οπίσθια 20άρας;


H φίλη και personal trainer της, Tracy Anderson αποκάλυψε το μυστικό τους. Η ίδια η γυμνάστρια τόνισε ότι η Paltrow ακολουθεί τη μέθοδό της εδώ και 7 χρόνια. Ο τρόπος εκγύμνασής της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά το σώμα της. Μπορεί να είναι πολύ γυμνασμένη, όμως δεν έχει χάσει τη θηλυκότητά της. Η Paltrow, λοιπόν, γυμνάζεται 6 φορές την εβδομάδα. Κάθε δέκα μέρες φροντίζουν να αλλάζουν το πρόγραμμα και να γυμνάζουν άλλους μύες. Ποτέ δε γυμνάζει τους ίδιους μυς. Ποτέ δεν επαναλαμβάνεται. Φροντίζει να ενεργοποιεί κάθε μυϊκή ομάδα στο σώμα της. Όσο για τη διατροφή της; Η Τracy τονίζει ότι τρώει ό,τι θέλει. Λατρεύει το τυρί και τις τηγανιτές πατάτες. Είναι η βασίλισσα της τηγανιτής πατάτας.


Να την πιστέψουμε; Ας την πιστέψουμε. Ίσως και να τις τρώει, μετά όμως σίγουρα λιώνει μαζί με την Tracy για κανένα τρίωρο. Όπως και να έχει ένα είναι το μόνο σίγουρο. Είναι κορμάρα!