Έχετε καιρό να γυμναστείτε; Ανακτήστε την φόρμα σας!

Έχετε καιρό να γυμναστείτε; Ανακτήστε την φόρμα σας!

Τρία απλά βήματα για να ξαναγίνετε fit

Αν έχετε μείνει εδώ και κάποιους μήνες μακριά από το γυμναστήριο, και θέλετε να ανακτήσετε την φόρμα σας, μην ανησυχείτε. Ξεκινήστε ξανά από την αρχή, με απλά βήματα για να ξαναγίνετε ο καλός, fit εαυτός σας.

Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική
Όπως υποστηρίζει και ο trainer των stars, Harley Pasternak, ένα μεγάλο κομμάτι του fit τρόπου ζωής είναι καθαρά θέμα λογικής. Όταν μπορείτε να κάνετε μερικές απλές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, απλώς κάντε τις. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να ξέρει κανείς ότι η κίνηση καίει περισσότερες θερμίδες από το να κάθεστε στον καναπέ όλη μέρα, ή ότι μπορείτε να πάτε με τα πόδια σε σχετικά κοντινές αποστάσεις, αντί να πάρετε αυτοκίνητο.

Ακόμα και οι μικρές προσπάθειες μετράνε
Αντί να σκέφτεστε την άσκηση σαν κάτι που χρειάζεται τεράστια προσπάθεια, και σας προκαλεί βαρεμάρα ή κούραση, έχετε τους στόχους σας κατά νου σαν μικρότερες αποστολές. Όταν περπατάτε, κάθε βήμα μετράει, όπως και κάθε υγιεινή επιλογή για φαγητό.

Μην το παρακάνετε
Αν τα δώσετε όλα από τις πρώτες μέρες του γυμναστηρίου μπορεί να κουραστείτε, να τραυματιστείτε ή και να πιαστείτε. Ξεκινήστε με μικρούς στόχους και, σιγά- σιγά δώστε το 100% του εαυτού σας.

Διαβάστε ακόμα:
Υπάρχει, τελικά, τρόπος να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα;
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η ημέρα σου...
Η πολύ γυμναστική μπορεί να είναι το ίδιο επιζήμια με το να μην κάνετε απολύτως τίποτα

DPG Network