Για αδύνατα πόδια και σφιχτούς γλουτούς: Δύο τέλειες ασκήσεις από την Tracy Anderson

Για αδύνατα πόδια και σφιχτούς γλουτούς: Δύο τέλειες ασκήσεις από την Tracy Anderson

Η personal trainer των διασήμων μας προτείνει ασκήσεις για τέλεια γυμνασμένα πόδια

Η Tracy Anderson είναι αναμφίβολα μία από τις πιο διάσημες αλλά και πετυχημένες personal trainers στο Hollywood. Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε super γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια και γλουτούς, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις ακόλουθες ασκήσεις:


1. Single-leg kick: Ξεκινήστε στα τέσσερα, με τα χέρια τοποθετημένα ακριβώς κάτω από το στήθος και τις παλάμες την μία πάνω από την άλλη. Φροντίστε τα γόνατά σας να πατάνε στο έδαφος, στο άνοιγμα των γοφών σας και τα πόδια σας να είναι στραμμένα προς τα έξω. Βάλτε δύναμη στην κοιλιά σας και σηκώστε το δεξί σας πόδι διαγωνίως σφίγγοντάς το καλά. ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος των γοφών και τα πόδια προς τα έξω. Κάνετε 3 σετ των 12 επαναλήψεων ανά πόδι

single-leg-kick-400x400


2. Plank with arm/leg lift: Ξεκινήστε σε σανίδα με τα πόδια ελαφρώς πιο ανοιγμένα από το πλάτος των γοφών σας. Σηκώστε το αριστερό χέρι έξω προς την αριστερή πλευρά, καλά τεντωμένο, ενώ παράλληλα υψώστε το δεξί σας πόδι διαγώνια μακριά από το σώμα. Φροντίστε το πόδι σας να είναι καλά τεντωμένο, καθώς και να το ανεβάσετε αρκετά ψηλά!

plank-arm-leg-400x400

Διαβάστε ακόμα

Ξεκινάτε yoga; Αυτά είναι τα 6 πράγματα που κάθε αρχάρια πρέπει να ξέρει

Αποκτήστε τέλειο κορμί μόνες σας στο σπίτι, με τη βοήθεια του καναπέ σας!