4 τρόποι για να καις περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο

4 τρόποι για να καις περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο

Κι όμως γίνεται!

Πηγαίνεις στο γυμναστήριο, ακολουθείς πιστά τη fitness ρουτίνα σου, παρόλα αυτά δε βλέπεις το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείς. Αυτό τι σημαίνει; Χρειάζεσαι μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές. Πάμε να δούμε 4 τρόπους για να καις περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο:


1. Χρησιμοποίησε το βάρος του σώματός σου. Έχει αποδειχτεί πως αν κάνεις ασκήσεις χρησιμοποιώντας το δικό σου βάρος καις περισσότερες θερμίδες. Άσε τις πιέσεις ώμων στο μηχάνημα και πέσε στο πάτωμα για push-ups τώρα!
2. Δυσκόλεψε τις ασκήσεις. Τι εννοούμε με αυτό; Δημιούργησε αστάθεια, έχοντας το ένα πόδι στον αέρα όταν εκτελείς ασκήσεις. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζονται οι περισσότεροι μύες στο σώμα σου για να καταφέρει να μείνει σταθερό και να μην πέσεις
3. Κόψε τα... πολλά διαλείμματα: Δε χρειάζεται να σταματάς με τις ώρες ανάμεσα στις ασκήσεις και να μιλάς με το διπλανό σου. Κάνε τις ασκήσεις non stop και θα δεις πώς θα αντιδράσει το σώμα σου σε αυτή την συνεχόμενη πίεση
4. Aσκήσεις για όλο το σώμα: Σκέψου έξυπνα. Όταν γυμνάζεσαι, φρόντισε με μία άσκηση να γυμνάζεις παραπάνω από ένα σημεία του σώματός σου. Για παράδειγμα κάνε βαθύ κάθισμα ενώ ταυτόχρονα σήκωνε μια kettlebell. Θα γυμνάσεις χέρια, πόδια και κοιλιά με μία μόνο κίνηση!

Διαβάστε ακόμα

Θες να είσαι αδύνατη μέχρι το καλοκαίρι; Ακολούθησε τις συμβουλές μας

TRX lovers: 10 ασκήσεις για θανατηφόρο κορμί