Reese Witherspoon: Αποκτήστε τους τέλειους μηρούς της με μια μόνο άσκηση στο σπίτι

Reese Witherspoon: Αποκτήστε τους τέλειους μηρούς της με μια μόνο άσκηση στο σπίτι

Θα χρειαστείτε απλά μια καρέκλα

Η Reese Witherspoon διαθέτει ένα αξιοζήλευτο σώμα και τα πόδια της πραγματικά, είναι τα πόδια που θα ήθελε να έχει κάθε γυναίκα: γυμνασμένα και χωρίς ψωμάκια!

Πώς τα καταφέρνει; Η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι κάνει πεζοπορία, γιόγκα ενώ κάνει ασκήσεις δύναμης με personal trainer. Μάλιστα πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας ταινίας για τέσσερις εβδομάδες ακολουθεί πολύ εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Από το να καταφύγετε στην βοήθεια κάποιου personal trainer μπορείτε να καταφύγετε στην βοήθεια μιας καρέκλας. Τι εννοούμε. Σταθείτε πίσω από μια καρέκλα και κρατήστε την.

Σηκώστε το δεξί πόδι στο πλάι, τεντωμένο, περίπου 30 εκατοστά από το πάτωμα. Πρέπει να έχετε το σώμα σας σε απόλυτη ευθεία και για να το επιτύχετε αυτό λυγίστε ελαφρά το αριστερό σας πόδι. Κάθε επανάληψη πρέπει να διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.

Συνολικά καλό θα είναι να κάνετε 2 σετ των 15 επαναλήψεων σε κάθε πόδι και προκειμένου να καταλάβετε ότι η άσκηση έχει αποτέλεσμα θα πρέπει στο σημείο των μηρών να νιώθετε ένα...κάψιμο.